tiistai 14. kesäkuuta 2011

Merkityksellinen

Tatuoinneillani ei ole merkityksiä. Ne ovat kauniita kuvia – ainakin siinä hetkessä. Muistan toki, millaisia tunteita ja tilanteita niihin liittyy, mutta tuntemukset tai tilanteet eivät ole innoittaneet tatuointeihin.

Tämä on ensimmäinen, jolla on oikeasti merkitys. Se muistuttaa asiasta, jota ei kannata piilotella vakan alla. Ja perinteisellä kirjasimella siksi, että teksti saa parikseen perinteisiä old school -hommeleita heinäkuussa.

Kiitokset taas Legacyn tyypeille!

3 kommenttia:

Samma kirjoitti...

Mä ajattelin aina, että jos/kun tatuoinnin otan, sillä pitää olla SUURI merkitys. Kun en kuvaa heti lapsen syntymän jälkeen hakkauttanut, kuvittelin etten koskaan hankkisikaan (koska eihän mun elämässä voi olla mitään merkittävämpää, kuin lapseni).
Kun sitten Isännän ekan kuvan 10-v. synttärit tuli vastaan, hän rupesi puhumaan toisesta. Niinpä menimme molemmat ottamaan kuvat saman käden ranteeseen. Kuvat ovat erilaiset, ne kiertävät ranteen, mutta molempien ranteiden sisäpuolelta (samasta kohtaa, kuin sinun kuvasi) löytyy yhteinen juttu, joka on molemmilla sama.
Vaikkei tatuointini olekaan hankittu jonkin merkkipaalun aikaan, yhdistyy siinä kuitenkin elämäni tärkeimmät asiat. Merkitys on vain minulle, kukaan muu ei sitä tiedä/huomaa.
Ja niin, hienolta näyttää!

bubble kirjoitti...

Mä taas haluaisin tatuoinneilleni merkityksiä. Lähinnä ehkä siksi, että muuten on niin kamalan vaikea päättää minkä kuvan tai tekstin haluaa.. Tällä hetkellä selässäni on vain yksi kuva, pienehköt siivet, joiden keskelle muodostuu sydän. Suoraan Placebon This Picture -singlen kannesta, mutta pienempänä :) Otin ne kun valmistuin, ja ne merkkaavat paitsi rakkauttani bändiin myös selviämistä. Opiskeluaika ei ollut mitenkään helppoa mulle.

Seuraava tatuointini tulee olemaan teksti jalkapöytään, mutta mikä teksti ja ennen kaikkea MIKSI, se on vielä auki ;) Kuume kyllä nousee..

Näyttää hienolta toi Courage, tulee ihan tippa linssiin.. Innolla odotan jatkoa sille :)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Ihana tatuointi. Itselläni ei toistaiseksi ainakaan ole yhtään, mutta tyttärelläni on paljon tosi kauniita. Ihanaa kesän jatkoa toivottaen romulyyli-riitta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...