sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Kyllä kiitos.

Sinapinkeltainen. Taas. Suosikkivärini numero 3 mustan ja valkoisen jälkeen. Sopisikohan se lattiaan? Marrakech Designista löytyisi likipitäen täydellinen laatta. Lukeutuu samaan sarjaan kuin se sininen, josta kirjoitin puolitoista vuotta sitten. Mutta koska en laatoittamisesta mitään tiedä, mietin, onko 10 x 10 -senttinen liian pieni lattiaan. Menettääkö laatoittaja hommassa hermonsa? Kertokaa te, viisaammat.

Löytyisi sieltä pari muutakin vaihtoehtoa. Jos laatottaisi eteisen musta-valkoisella Voltairella, voisi jättää hyvästit matolle. Eihän tuota raaskisi peittää.

Samat sanat pätevät Essaouira-laattaan.

Would love to have a new floor in the hall. If that would happen, I would seriously consider some tiles from Marrakech Design.

7 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Nuo sinappiset on irtolaattoina? Meillä on pesuhuoneen ja saunan lattia laatoitettu kympeillä, mutta ne olivat valmiina 'levyinä' eli silikoninatsoilla kiinni toisissaan. Se oli helppoa. Enkä usko laatoittajan hermostuvan ;D ellei laatoitusala ole koko kämppä..
Mitä kuuluu muuta? Ei olla ehitty taas mitään. Take care!

RUMBO kirjoitti...

Marrakechdesignin laattoja olen meidän yläkerran kylppäriin katsellut.

Useimmiten lattiassa käytetään 10 x 10 kaatojen vuoksi ja muut eivät sovikkaan. uusiin taloihin käytetään isompia jos kaivot on täysin seinän vierustalla.

Hipsu kirjoitti...

Lattian laatoitukseen kylpytiloissa tarvitaan useimmiten 10 x 10 laatat. Pikemminkin se menis niin että laattamies hermostuis jos olis isot laatat :). Seiniin voi sitten laittaa melkein miten jättisuuria laattoja tahansa. Lattiassa yleisin on kymppilaatta.

Anonyymi kirjoitti...

Taivaallisia laattoja nuo sinapinkeltaiset! Mä näen heti silmissä välimeren turkoosin, tuo niin vahvasti mieleen sellaisen kuuman, merellisen fiiliksen. :)

Spots kirjoitti...

ruusiliisa: jepulis, irtoina ovat – siis ymmärtääkseni. laatoittamista olisi maksimissaan kahdeksan neliötä, ehkä. mä olen niin huono arvioimaan. mutta ehkäpä se setä tai täti ei suuttuisi. :-) ja noita laattoja saan kyllä harkita kauan. tai pankkitili saa... kiitos kysymästä, kuuluu sellaista perusmeininkiä. ei nyt mitään ylevää, mutta i'm getting there. :-) laitan sulle mailia ehtiessäni. pusuja sinne!

rumbo: ei varmastikaan huono valinta! ovathan nuo upeita kuin mitkä!

hipsu: kiitos tiedosta. :-)

suvi: eivätkö olekin?!? mä olen ihan yhtä fiiliksissä niistä! komppaisivat hyvin sun makuuhuoneesi seinän kanssa! :-)

Anonyymi kirjoitti...

Marrakech laattoja saa Suomesta! :) http://www.aveo.fi/shop/fi/20-marrakech-design

Jonna kirjoitti...

Suurkiitos tiedosta, anonyymi! Nyt alkoi kylpyhuoneremontin suunnittelu. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...