lauantai 27. elokuuta 2011

Design Boulevard, 3 vuotta!

Tampereelle paluuta on helpottanut yksi putiikki ylitse muiden: Design Boulevard, joka täytti tänään kolme vuotta. En tosin ole juuri missään muualla käynytkään, mitä nyt optikolla (sain lasit, niistä lisää myöhemmin!) ja sympaattisen Ojakadun valaisinkaupassa.

Design Boulevardilla olen kerennyt käymään kolmesti, tänään viimeksi – syömässä Karitan suklaaleivonnaisia. Näen vieläkin unia vaahtokarkeilla vuoratuista suklaanpalasista...

Bongasin pari viikkoa sitten kaupan hyllyltä, tiskin takaa korkealta, Ekobon bamburahin. Sellaisen, jota olen jahkannut ja jahkannut vuoden toista. Päätin hankkia ja hyvä niin: se on paitsi passeli sohvapöytä myös jalkarahi ja jakkara.

Samalla kerralla kassiin eksyi myös Fermin tyyny, ekopuuvillaa, tietenkin. Niitä uskaltaa suositella kaikille sisustustyynyjen tovereille: tyynyt eivät litisty eivätkä muuta muotoaan. Ovat aina yhtä pullevan pehmoisia. Vähän kuin minä, hehhe.

P.S. Enää yksi pahvilaatikko purkamatta, mutta se saa odottaa siihen saakka, kun työpiste suvaitsee saapua maahan. Juhuu!

One of my all time favourite boutiques, Design Boulevard, had a birthday party today. Three years! I hope many more to come. I have probably written before, but it is one thing that makes this move to a new town a bit easier. No wonder I've been there every week. Some of the last purchases are a black stool by Ekobo and a cushion. A Ferm Living cushion. Not so surprising. :-)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaa seurata teidän uuden kodin laittoa! Onnea siis uuteen kotiin!

Ojakadun valaisinkauppa on valikoimiltaan hyvä mutta palvelu on niin huonoa, etten siellä enää asioi.

Ainiin ja, on topic, onnea myös Design Boulevardille tätä kautta! Yksi Tampereen helmistä.

Suvi

Jonna kirjoitti...

kiitos, suvi. :-) mä teen kotipostauksia aina, kun saan jotakin vähän valmiimmaksi. nyt ne ovat olleet enimmäkseen tuollaisia yksityiskohtia, jotka eivät kerro kokonaisuudesta.

tiedätkö, mä olen aika lailla samaa mieltä tuosta sun valaisinkauppakommentistasi... palvelutaidolla ja -alttiudella on kyllä suuri merkitys. olisi tehnyt mieli vähän vihjata...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...