lauantai 27. elokuuta 2011

Uutta Fermiltä

Rakastan kotimaista kädentaitamista kaikissa muodoissa: kalusteissa, käsitöissä, vaatteissa... Harmi vain, että pankkitilini ei ole Artek-fani numero 1. Suomalaisostokseni ovatkin tavallisesti tekstiileitä. Meiltä puuttuu keskihintainen, kekseliäitä kalusteita, kodintekstiileitä ja tapetteja tuuttaava yritys, sellainen kuin tanskalainen Ferm. Tai Hay.

Ensin mainitun syksy on taas herkkuja täysi. Näistä jutusteltiin tänään Design Boulevardissa Esan ja Karitan kanssa. Jutusteltiin myös halpalentoyhtiöstä, joka alkaa liikennöidä kotikaupungistamme Kööpenhaminaan. Kukaan ei muistanut sen nimeä.

Mutta nämä me muistimme: harmaat nahkalaukut, iPad-suojat, muistitaulut ja tyynyt. Sanomattakin selvää, että säästöporsas sai tänään apetta.

2 kommenttia:

Esa kirjoitti...

Hei, se oli Blue 1, joka aloittaa ne lennot lokakuussa Köpikseen (Finavia: http://bit.ly/nQKX1F)!

Vaikka DB:ssä juteltiin lähinnä noista laukuista ja suojuksista, niin kyllä mäkin tuon muistitaulun haluaisin! Ja ilahduin kovin aiemmasta postauksestasi, jossa Fermin korkkimatto oli kääntynyt seinälle muistitauluksi:-)

Jonna kirjoitti...

kiitti, esa! sinne siis. jos vaikka sellainen tamperelaisten ferm-fanien toiviomatka... ;-)

tuo muistitaulu on ihana. samoin se tarjotin, mutta se on niin kovaa korkkia, että siihen saa totisesti tunkea nuppineuloja. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...