lauantai 20. elokuuta 2011

Kullankiiltoa katonrajassa

Se menetti jalkansa, ainakin hetkeksi. Lattiavalaisin pääsee killumaan kattoon kullanhohtoisessa kangasjohdossaan, jonka hankin tänään Design Boulevardista. Bumlinghan se mielessä pyöri, Lokki kanssa, mutta eipä tämäkään mallailtuna masenna. Ei ollenkaan. Nyt nirhaan johdon, kiinnitän sokerinpalan ja nostan pallukan kattoon. Isä kyllä kielsi.

5 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Kiltti isä kun pitää huolta!
Hieno johto ja niin on hieno valaisinkin, Lokkejahan on joka paikassa, kyllästymiseen asti.

Jonna kirjoitti...

viivi: isä on paras. :-) ja totta turiset, lokkeja piisaa. mua houkuttaisi niiden kyky valaista koko tilaa, ei siis vain sitä alas osoittavaa aluetta. mutta tällä viritelmällä lähdetään liikenteeseen. ehkä sitten seuravaksi se bumling – pienen säästökuurin päätteeksi. laitan valmiista valaisimesta kuvia, kun saan sen ruokapöydän päälle. mä nimittäin uskoin isää enkä lähtenyt leikkimään sähkäriä.

Viivi kirjoitti...

Kiltti tyttö!

Nalle kirjoitti...

Valoa siis jo näkyvissä, kohta helpottaa.
t. Lokki-fani Ulla

Jonna kirjoitti...

nalle: kyllä se tästä. :-) tänä viikonloppuna tuli otettua monta askelta eteenpäin. valaisin killuu katossa, joskin siinä on aivan karmaisevaa, keltaista valoa luova lamppu. pakko vaihtaa! ja jos totta puhutaan, tuo pöytä huutaa bumlingia päälleen. ei auta, ei. mutta tuo valaisin pääsee vaikkapa makuuhuoneeseen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...