lauantai 20. elokuuta 2011

Romahdusvaara / Barely Hanging

Seinät ovat yhä varisevaa sorttia, mutta ei auta: Stringit ylös vaikka väkisin. (Väkisin tämä laitettiinkin: oikean yläkulman ruuvi on tungettu tennispallon kokoiseen kraateriin, joka on täytetty vihertävällä tökötillä, jonka nimeä en muista mutta jonka lemua en unohda.)

Hyllyn alla olisi paikka jollekin, kuvalle kai. Ja hyllyn ylle – oikeammin ylähyllylle – tulee jokin mehikasvi, kunhan löydän sopivan. Viherkasvit ovat kiven alla, sesonki alkaa kuulemma kuukauden kahden kuluttua. Paras onkin, sillä olohuoneen nurkan vallannut johtohelvetti pääsee piileksimään peikonlehden taakse. Ei sitä setvi erkkikään. Tai jos setvii, niin neuvokaa, hyvät ihmiset, miten.

Despite the fact that it's (in my opinion) impossible to make a nice hole in these walls (they turn into graves or something...), I can't live without my Strings. This one needs a green plant, something with thick leaves and a dark green color.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin tekisin peikonlehdet. ;) Yritän piilotella meidän omia johtokasoja seinään nojaavilla tauluilla, joita kukaan ei ole jaksanut vielä nostaa seinälle. Kuvat niissä pitäisi itseasiassa vaihtaa, mutta sitäkään kukaan ei oo vielä tehnyt. Laiskaa sakkia.

Ihanilta näyttää nää teidän kotikuvat!

RUMBO kirjoitti...

Ihana String ja mitkä esineet olet siihen yhdistänyt. Todella harmooninen ja kaunis.

Hommaa niitä Nudin värikkäitä johtoja tai sitten vedä sähköteippiä johtojen piristyksesksi, kuten tässä ihanassa blogissa oltiin tehty:

http://bambulablogi.blogspot.com/2011/08/sahkohommia.html

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen Finnish design shop:sta great balls of wire - palloja joihin saa 1,5m johtoa sisään - toimii oikeasti ja on kivan näköiset lattialla :D
http://www.finnishdesignshop.fi/sisustus-sailytys-great-balls-wire-musta-p-4747.html

-Riikka

Marko kirjoitti...

Minullekin johdot olivat mörkö, kunnes muutin ajattelutapaani niitä kohtaan.
Johdot voi piilottaa melkein mihin tahansa "tarpeeksi isoon" esineeseen - vanhaan kyljestä auki leikattuun nahkapalloon, isoon lasipurkkiin, vanhaan puulatikkoon, taipuisaan hauskaksi tai huomaamattomaksi maalattuun alumiiniseen ilmastointiputkeen jne. Johdot voi myös aikasempien viestien tapaan koristella ja itselläni on kattolampun löysänä roikkuva johto peitetty puna-turkoosilla johdon ympäri tiukasti kieritetyllä mohair-villalangalla. Karvamato katossa...
Työpöydän alle ja tietokoneen johtojen peitoksi rakensin seinän värisen väliseinän, jonka takana on kone+kaikki piuhat.

Tapoja on enemmän kuin ideoita, kun vaan keksii sen idean (tai sitten kävelee Visa kädessä design-putiikkiin!)

Jonna kirjoitti...

suvi: thank god - hengenheimolainen! peikolehdet ovat tiukassa. mä olen metsästänyt niitä nyt puoli vuotta, mutta ei löydy, ei. nyt onneksi lupaillaan jo. ehkä mä saan omani ensi kuussa. ja hei, hyvältä kuulostaa tuo teidänkin meininki. kyllä ne sitten kerkiää. :-)

rumbo: kiitos ja kumarrus. mulla on nudeja, mutta täytyisi palkata sähkäri vaihtamaan johtoja televisioon, digiboksiin, stereoihin, nettihässäköihin, musantekovehkeisiin sun muihin. pakko kuvata se kasa. se on järkyttävä. :-)

riikka: kiitos vinkistä. mä olen miettinyt niitäkin mutta ajatellut jostakin syystä, että ne eivät toimi. nyt mä kyllä testaan vaikka vain yhdellä. (se saa pilkistää sieltä peikonlehden takaa, hih.)

marko: mä ihailen sun kärsivällisyyttäsi. ehkä munkin pitäisi vain pysähtyä ja keksiä jotakin. eikä vain sulkea silmiä ja nähdä painajaisia kurkkuun käyvistä johdoista. ;-) visassakin on niin pieni limiitti...

Minna kirjoitti...

Hienoa on mutta ja ai että tuo viimeisin Irving on loistava, ihan itketti kun se loppui.

Jonna kirjoitti...

minna, mahtavaa, että säkin oot irving-fani! se mies mullisti käsitykseni kirjallisuudesta lukiossa. en vieläkään tiedä mitään parempaa kuin garpin maailma. tai ystäväni owen meany. kyllä on itketty ja naurettu.

Satu kirjoitti...

:-)

"jonka nimeä en muista mutta jonka lemua en unohda". Olet ihana! :-)

Jonna kirjoitti...

hih, kiitti, satu. :-)

Virpi kirjoitti...

Hei,ite hain ihan rauta/sekatavarakaupasta sellasta johdoille tarkoitettua valkoista kierrettävää putkea, jonka sisään tulee johdot.Ihan siisti eikä maksanut paljoa.:)

Marja kirjoitti...

Kokkolan asuntomessuilla törmäsin Johtojemma-putiikkiin(www.johtojemma.fi/). Heillä oli tarjolla hauskoja tuotteita johtojen piilottamiseen.

Jonna kirjoitti...

virpi & marja: kiitos vinkeistä. tuota virpin putkea olen tainnut nähdäkin, mutta johtojemma on uusi tuttavuus. sinne siis! :-)

visuaalisesti vaativa kottarainen kirjoitti...

Herranjestas, onko noita raitapurkkeja olemassa mustavalkoisinakin?? Menetin juuri sydämeni.

Jonna kirjoitti...

vvk: mun täytyy nyt tuottaa sulle pettymys... tuo on ruskea-valkoinen. toisaalta, voihan noita mustaraitaisinakin olla. olisi kumma, jos ei olisi. huuto.netiin kyttäilemään! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...