lauantai 20. elokuuta 2011

Koirankestävä matto

Siinä samalla, kun siirtelin romujamme nurkasta toiseen, tuli siivottua myös olohuone. Tai olohuoneen puolisko olohuone-ruokailutilasta.

Tikaun villamatto on osoittautunut oivaksi ostokseksi. Martta, armas koiramme, kusaisi sille heti, kun sain sen lattialle. Mutta onpa sitten ensimmäinen matto, johon ei jäänyt tahraa eikä hajua. Enkä edes hinkannut sitä sormenpäät syövyttävillä myrkyillä. Ja jalan allahan matto on mukava kuin mikä. Suositan suurella lämmöllä. Pics, dots & stripesin Tiinakaisa kirjoitti samasta aiheesta reipas viikko sitten.

Vanha sohva on aina vain rakas. Mutta kangasta se kaipaa. Kunpa vain keksisi, millaista. Tänään ajattelin jotakin sinapinkeltaista, kuvaa katsellessani mustaa nahkaa. Sanokaa te.

Tikau's rug is probably the best rug we've had. It's among other things peeproof (tested by our beloved dog, Martta). :-) Still wondering what to do with the sofa... Shall I upholster it with a mustard yellow fabric or with a piece of black leather. You say!

6 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Komia on matto. Mulla on hakusessa kans joku musta-valkoinen, eli tässäpä hyvä vaihtoehto!

Selasin postauksiasi alaspäin ja tuli mieleeni, että jos tuo sohva olisi nahkainen, mutta tuon marimekon olkalaukun värinen...

Musta olisi varmasti klassinen, mutta löytyykö sellainen kangas, joka ei haalistu ja ole kulahtaneen näköinen käytössä...

Mukavaa elämää Tampereella ja onnittelut opintopäätöksestä!

Jonna kirjoitti...

suosittelen, ehdottomasti. tikaun verkkokaupassa ei taida olla kaikkia kokoja, tuokin on muistaakseni isompi. mutta hyvä matto, kevytkin vielä!

totta, sohva olisi hyvä konjakkisenakin... nahka patinoituisi varmasti kauniisti. sama mustana. kangas - siis musta - ei toimi, se tulee huomattua joka päivä. :-)

ja lopuksi suurkiitos. tampereella on mukavaa, koulua en malta edes odottaa!

maaret kirjoitti...

Ota musta nahkainen, siihen ei kyllästy ja kestää koiran.

Jonna kirjoitti...

maaret, mä luulen, että teen just noin ja elän tyytyväisenä seuraavat vuosikymmenet. :-)

A-J kirjoitti...

Täällä etsitään myös hyvää ja koirien kestävää mattoa. Lähteekö matosta hyvin karva pois ja minkä värinen on koirasi? Omani ovat valkoisia, voit kuvitella millainen entinen musta sohvani näytti.

Jonna kirjoitti...

a-j: heh, meillä on sama homma mustan sohvan kanssa, vaikka koira onkin sellaista sorttia, että se ei oikein tiputtele karvaansa. kissa (sellainen keltainen) onkin aivan eri juttu. ja lapsi... ;-) mutta karvat sun muut moskat lähtevät matosta helposti, mulla ei ole ollut mitään vaikeuksia imuroinnin kanssa. pelkkää hyvää sanottavaa tuosta matosta. oli aika mukavaa käydä tamppailemassa sitä tänään, kun se on kaiken lisäksi niin kevyt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...