perjantai 19. elokuuta 2011

Let's eat!

Huomenna tulee kuluneeksi kolme viikkoa siitä, kun meistä tuli taas tamperelaisia. Valmiita nurkkia ei oikeastaan ole (sen edellisen lisäksi), mutta sain sentään siivotuksi ruokapöydän, joka ei ole suorittanut ruokapöydän vaan varaston virkaa. Keittiöstä en ala edes kirjoittaa. Enkä listoista. Enkä seinistä, jotka murenevat porakoneen alla.

Viikko on ollut kiireinen. Työt häiritsevät kodinlaittoa, mutta hyvä niin. En valita. Tänään pidin päivän verran vapaata, yö on omistettu työnteolle, kun lapsi vetelee sikeitä. Flow'kin tuntuu painavan vielä päälle: kupoliani koettelevat jatkuvat festivaalit, joskin yksipuoliset sellaiset, koska olen kuunnellut viikon vain Twin Shadow'ta. Ripiitillä.

Mutta se ruokailutila. Se on nyt tällainen. Tuolien sakkiin sopisi keltainen Tolix. Ja voikukkakasvitaulu! Jos jonkun nurkissa pyörii yksi ylimääräinen, ilmoittaudun innokkaaksi ostajaksi. Maksoi, mitä maksoi. Hajuherne kaipaa kaveria.

Our dining area. New apartment is still a big mess, but I managed to clean the table. I think this corner needs some color. A yellow Tolix, maybe. And a similar poster but with a dandelion.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huutiksesta löytyy vaikka mitä, hakusanalla "opetustaulu"

Ihana pöytä sulla :)

Jonna kirjoitti...

huutis on jokapäiväisessä syynissä. :-) vielä ei ole tullut voikukkia vastaan, tähän hätään ei kelpaa nyt muu.

pöytä on ihan ikeaa. kaksi halpissivupöytää vieretysten. tuli oikein hyvä! :-)

SalSaDesign kirjoitti...

Voi Tampere <3 Me muutettiin sieltä vappuna pois ja ikävä on kova! Takaisin tullaan heti kun pystytään.

Niin, upea kämppä, mahtava blogi. Tulen uudestaankin.

Salla

Jonna kirjoitti...

salla, kiitos kaunis! ja tervetulos toistekin! tampere on ihana. me oltiin poissa 2,5 vuotta, mutta pakko oli päästä takaisin. :-)

Sort of Pink kirjoitti...

Siis super ruokailutila!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...