torstai 11. elokuuta 2011

Lopultakin!

Kiitos, Marimekko! Kiitos! Torstaini on ollut täynnä käynnistymisvaikeuksia, mutta tieto tästä käytännöllisestä kaunokaisesta pani kummasti freelanceriin kyytiä. Laukunkiilto silmissä maittavat työtkin paremmin.

Legendaarisen olkalaukun saa lopultakin myös nahkaisena (huomasin, kun vieroksuin töitä Finnish Design Shopissa). Kelpuuttaisin sekä konjakin että mustan mutta ensi hätään ensimmäisen.

Olkalaukku on kulkenut arjessani ja juhlassani vuosikausia, oikeastaan -kymmeniä. Punainen kantoi koulukirjani yläasteelta pitäen, hajosi pohjasta vasta pari vuotta sitten. Mustan kanssa on matkattu kotikonnuilla ja muilla mailla, ihan vain sillä. Mitä sitä suuremmalla? Mutta kulunut se on, pesty kymmeniä kertoja. Tuoreelle versiolle olisi tarvis.

Mitäs sanotte, ilahduttavatko nahkaiset klassikot teitä?


Marimekko has finally made its legendary bag in leather! Yippee! It goes to order via Finnish Design Shop, at least. What do you think?

22 kommenttia:

maiju kirjoitti...

Kieltämättä fiksu veto Marimekolta, vaikka hinta taitaa olla yhtä hunajainen kuin sävy ruskeassa laukussa.. Toisaalta se varmaan kestää ikuisesti eikä tarvi pähkäillä, että pesenkö vaiko enkö :)

Liinu kirjoitti...

Törmäsin blogiisi ensimmäisen kerran vasta eilen ja nyt jo näin kivoja uutisia :) Ihme ettei tota ole ollut jo aiemmin valikoimissa..

scaredy-cat kirjoitti...

Tuo kieltämättä korjaisi mustan nahkalaukun mentävän aukon kaapissani. Tosin tuo konjakinvärinen ilahduttaa minua vieläkin enemmän - ottaisin molemmat keltaisen kankaisen kaveriksi!

Merja kirjoitti...

Heh. Just tänä aamuna kun vein lapsia kouluun panin merkille usean samaan suuntaan kulkevan teinin kantavan Marimekko-olkalaukkua. Ja muistelin että se oli klassikko jo mun kouluaikoina..

Musta versio nahkaisena näyttää minusta vähän tylsältä, mutta tuollaisen konjakin kyllä ottaisin.

ELLA kirjoitti...

Kyllä! Yksi kappale kumpaakin mulle kiitos.

Maija kirjoitti...

Kiva blogi sinulla, olen hetken ollut lukijana :) Kun näin tuon konjakin sävyisen laukun muutama viikko sitten, se oli ihastusta ensi silmäyksellä! Aivan upea ja taatusti kestää aikaa :) Hinta vain on melko korkea, joten jään odottamaan marraskuista syntymäpäivääni. Mutta laukku on pakko saada!

Dorit kirjoitti...

OI KYLLÄ!

hr kirjoitti...

OMG! Tuo konjakki on mahtava!

maijanmaja kirjoitti...

Oi oi, kyllä. Ruskeaa nahkalaukkua olen jo pitkään etsiskellyt, mutta moni ns. tunnettu merkkilaukku on tyyliini liian "pissismäinen". Pahoittelen ehkä jonkun mielestä loukkaavaa ilmaisua. :)
Musta kankainen on mullakin kulunut ja pestyn näköinen. Seuraavaksi käynkin nyt tarkistamassa nahkaisten hinnan...

Nna kirjoitti...

olenkin miettinyt, miksi näitä ei ole nahkaisena. kankaiset rähjääntyvät ainakin minulla nopeasti.

Nalle kirjoitti...

Sisko valitsi synttärilahjakseen ruskean. Mulle jäi siis musta.

Viivi kirjoitti...

Mulle toi konjakki, kiitos!

Pinja kirjoitti...

Aivan mahtavia! Itse olen kuluttanut lähes puhki isäni vanhan seitkytluvun vaalensinisen laukun joskus kauan sitten opiskeluaikoinani. Ehkä nyt olisi aika hankkia vihdoin uusi oma sellainen!

ihanitse/Johanna kirjoitti...

Siinä se, täydellinen. Konjakinvärisenä. Aaah...

Ruusu kirjoitti...

Siis oikeesti: VIHDOINKIN! En käsitä, miksei tätä vetoa olla tehty jo aikapäiviä sitten. Laukku on ollut itsellänikin käytössä kauan, joten nahkaisena laukun käyttöikä on varmaan ikuinen? ;)
Ihan huippua!

asdi kirjoitti...

Se ylempi on kiva (:

Pampula kirjoitti...

HUH! Aivan unelmainen konjakkina! En vaan tiiä, uskaltaako omaksi haaveilla, niin suolanen on hinta :D Ehkäpä palkinnoksi jostain suuresta urotyötstä sitten joskus ;D

Samma kirjoitti...

Uppoaa!
Kankaisina moisia löytyy laukkulaatikosta 4. Mutta nahkainen, wow!

Jonna kirjoitti...

oletteko jo nähneet livenä laukkuja? mun täytyy köpsiä huomenna kaupungille katsomaan, miltä ne näyttävät. johan tässä ehti viikon sinnitellä. siis harkita. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Ite kävin konjakin värisen tänään kotiuttamassa kun en enää malttanut ootella. Myyjä kun vielä sanoi, että on syksyn mallistoa. Mahdollista ettei jää tuotantoon niin pakkohan toinen oli kotio tuoda vaikka kirpaisikin. Nahka on pehmosta lehmän nahkaa mutta ei liian ohutta. Olkain ei oo nahkaa joka tuo musta hauskaa särmää laukkuun. Juokse äkkiä hakemaan omas, en varmasti pety :D

Jonna kirjoitti...

kiitti, anonyymi! mä meen heti huomenna! :-)

villamokka kirjoitti...

http://www.jost-bags.de/index.html
Saksalainen laukkumerkki, viime talvena ostin tollaisen Bonn-olkalaukun. Kovassa käytössä ollut, pysyy kauniina, vahvaa nahkaa olematta jäykkä.
Livenä näitä taitaa saada Suomessa vaan Raision ja Skanssin Formale-putiikeista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...