maanantai 8. elokuuta 2011

Yksi nurkka

... on kutakuinkin valmis. Ja keittiö sai tänään kattovalaisimen. Keskiviikkona laitetaan lattioita ja mietitään, tarvitseeko tämä asunto mattoja. Vaikka Tikaun villainen onkin kaunis. Lisää tuonnempana. Kameran objektiivi hajosi muutossa, armas 50-milliseni. Kittiputkellä kuvaaminen on vaikeaa, ei löydy sopivaa kulmaa, ei valoa, ei säätöä. Mutta syksy tulee ja sen myötä koulu – siellä oppii!

10 kommenttia:

soila kirjoitti...

heippa,
yksi vakilukija kysyy että mistä tuo pöytäkello on? mä tarttisin justiinsa tuon:)

Heli kirjoitti...

Onpas tyylikäs nurkka! 9 kk muuton jälkeen toivoisin ,että mun kotona olisi yksikin noin tyylikäs ja huolella mietitty nurkka. Tai mikään muukaan kohta. Ja katseeni kiinnittyi ihan samaan juttuun kuin soilenkin: mistä tuo kello on? Olen kaipaillut juurikin sellaista.

iina kirjoitti...

Hyvältä näyttää eka nurkka! Kiikutin viime viikolla samanlaisen lampun kotiin työnurkkaa piristämään. Eilen räpsin siitäkin blogiin kuvan ja nyt sama lamppu kurkki täältäkin ü.

Tiinakaisa kirjoitti...

Kaunis nurkka.

Misty kirjoitti...

Onpas upea nurkkaus! Kaikki on varmasti mietitty ja harkittu loppuun asti ja silti lopputulos on niin siistin rento ja iiiihana! Tykkään kaikesta!

hanna kirjoitti...

voihan jielde, on se vaan niin kaunis, ettei siitä pääse yli ei ympäri. noita keltaisia kukkia olen (ehkä?) ihastellut joskus ennenkin täällä, mitä ne oikein ovat?

Jonna kirjoitti...

soila: mä ostin sen joskus mokosta. siitä on kyllä kuukausia aikaa, mutta käy katsastamassa, jos sieltä löytyy vielä samanlaisia.

heli: kiitos. :-) aika hidastahan tämä munkin puuhaamiseni on. tuohonkin kulmaan meni viikko. melkein. kello on mokosta.

iina: kiitos. nurkka vaatii vielä pientä säätöä, mutta little by little. forså on ihan huippu. :-)

tiinakaisa: kiitos.

misty: oih, kaunis kiitos! huomenna jatketaan taas remontointia. ties vaikka saisin jo köökistäkin kuvaa.

hanna: voi, ollapa jielde. tuo on ikean versio jieldestä, forså nimeltään, mikäli muistan oikein. kelpo lamppu! on toiminut meillä ainakin vuoden. ja sopii vähän paikkaan kuin paikkaan. noista keltaisista kukista en osaa sanoa mitään. ostin kukkakaupasta kerran kuvausrekvisiitaksi. :-)

hanna kirjoitti...

haha olinpas sokea :D ostin just itselle samanlaisen edellispäivänä, mutta eri värisen. kutsun sitä muutenkin wannabe-jieldeksi, mutta oma propaganda alkaa näköjään purra kun näen jo ihan omiani. no, täydestä meni oli mikä oli. ja kukkia täytyy siis alkaa vain metsästää kaupasta :)

Dorit kirjoitti...

Vau, hieno nurkka! Onnea uudesta kodista muutenkin!

Lueskelin pitkät pätkät blogiasi ja löysin hurjasti samaistumisen aiheita! :) Tästä tuli kertaheitolla suosikki! Uujee!

Jonna kirjoitti...

hanna: :-) mä löysin nuo omat kukkani hgin kapteeninkadulta, heti vuorimiehenkadun risteyksen jälkeen.

dorit: kiitos ja kiitos. huippua, että löysit luettavaa! mä olen sun kuviesi suuri fani. kiitos jatkuvasta inspiraatiosta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...