perjantai 26. elokuuta 2011

Pannullinen

Kääpiö on ottanut kiinni päiväkotirytmistä ja herää kahdeksalta. Se on merkillistä, se – tavallisesti tuo vetelee sikeitä kymmeneen yhteentoista. Koska herääminen on meikäläiselle monin verroin vaikeampaa, juon kahvia. Yleensä pannullisen (joskin siihen sopii vain kuusi mukillista).

Vanhat Biltonsin mukit löytyivät Fidasta alta eurolla. Jokin niissä viehätti, väri kai. Voisivat tosin vetää enemmän kardemummakahvia, tässähän joutuu kipittelemään keittiöön viiden minuutin välein.

Alan olla vakuuttunut siitä, että kahvinjuontini on kolossaalista, mutta en aio muuttaa tapojani, en ainakaan vielä. Muutan aluksi muutaman muun seikan itsestäni, nimim. uudet poskiontelot ja pian.

I'm a addict. A coffee addict. Found these cups by Biltons a couple of weeks ago in a flee market. Quite like the colour.

6 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Mullekin on hankalaa herätä aikaisin, enkä juo ees kahvia. Mutta niin sitä taas vaan on kasin maissa noustu ylös. Päiväunet maistuis.

Anonyymi kirjoitti...

Oi, on harmiksi pakko kommentoida ikävää noista vanhoista astioista. Todella suuri osa vanhoista kauniiksi lasitetuista värillisitä astioista sisältää uskomattomia määriä raskasmetalleja. Etenkin lyijyä ja kadmiumia. Arabiankin vanhemmat astiat kuuluvat näihin. Etenkin lapsille ei saisi näitä astioita käyttää. Olisiko asiasta varoitettu joskus mm. Kuningaskuluttajassa..

RUMBO kirjoitti...

Voi mikä muki, mun edesmennyt pappani hörppäs kahvinsa aina tuollaisesta.

bubble kirjoitti...

Kaunis on kupponen!

Naureskelin tuolle poskiontelojutulle, jotenkin käsitin sen hölmöyksissäni ensin niin, että haluaisit samanlaiset posket kuin hamsterilla, jotta niihin mahtuisi enemmän kahvia.. Mutta ilmeisesti kyse onkin poskiontelontulehduksesta tai vastaavasta. Ei niin kivaa, anteeksi nauramiseni siis :/

Nna kirjoitti...

(viitaten anonyymin kommenttiin) minä olen noista vanhoista astioista vähän siinä luulossa, että kun niitä on käytetty pitkään, raskasmetalleja irtoaa erittäin vähän. että varmasti paljon isompia pitoisuuksia saa vahingossa jostain ihan muualta. saatan tosin olla väärässä. vähän sama kun vanhoista BPA:ta sisältävistä tuttipulloista sanotaan, että sitä ei enää irtoa niistä jonkin ajan jälkeen. minä siis ainakin uskaltaisin edelleen juoda kahvini vanhasta kupista ja toistaiseksi olen ainakin pysynyt terveenäkin.

oikeasti piti kommentoida tuosta kahvikupin koosta: minusta kahvi maistuu jostain merkillisestä syystä paremmalta pienestä kupista, vaikka niitä kupillisia joisikin sitten useampia :)

Jonna kirjoitti...

tiina: joo, kyllä tässä on taas jokin järkevä rytmi otettava. :-)

anonyymi: huh, aikamoista, mutta ei tietystikään yllättävää. no, tuo on mun kahvikuppini, taloudesta löytyy vain yksi samanlainen. täytyy pitää lapsi erossa niistä.

rumbo: mullakin on muistikuvia jostakin sukulaisesta, joka olisi juonut teetä samanmoisesta mukista. ;-)

bubble: :-) hamsteriposket kelpaisivat kyllä! mutta jeps, mun poskionteloni pallolaajennetaan. kääk.

nna: totta, pienessä kupissa on jokin merkillinen taika. on tuossa varmasti perin desin verran tilaa, mutta tavallisesti mukin ovat paljon isompia. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...