lauantai 3. syyskuuta 2011

Kirpeän kuulasta syksyä odotellessa

En ole ballerinaihmisiä. Ovat tuntuneet turhan sieviltä makuuni tai tyttömäisiltä. Poikatyttö ei taida päästä tavoistaan ikinä, eikä ole väliksikään. Housut jalassa on hyvä puolijuosta pitkin Tampereen katuja, tennareissa tuntuu kotoisalta. Mustaa väritystä ei tarvinne edes mainita.

Taidan silti pyörtää puheeni – pakosta. Kun Toast tuuttasi sähköpostiini kuvan sinapinkeltaisista mokkaballerinoista, olin myytyä toimittajanplanttua. Nuo tuolla, oikeassa yläkulmassa!

Olisipa syksy kirpakka, sellainen kuulas ja kuiva. Eihän tuollaisissa vesisateessa sipsutella, vähän ranskalaisittain. Edellä mainittu kiehtoo muutoinkin, kiitos uuden huolettoman ranskalaispolkkani. Joskus kannattaa luottaa kampaajansa sanaan ja antaa vain vapaat kädet. Etenkin, jos kyseessä on Dynastian Henkka, rakas ja paras.

That shade of yellow makes me crazy, in a positive way. Fell instantly in love with those upper right corner ballerinas by Toast. There's absolutely something french in those. Have France in my mind nowadays: thanks to my new hair. The best I've ever had. Thanks to my beloved Henkka in Dynastia

7 kommenttia:

Minna-Leena kirjoitti...

Just tuollaisia tarttisin, (sinapinkeltaisia tietty) vaikkei kaappiin enää yhtään paria mahtuisikaan :)

suvikaroliina kirjoitti...

Ihanan yksinkertaisia balleriinoja! Laitoin sulle sähköpostia, kengistä kyse myös.

Nalle kirjoitti...

Love your new hair!
(ranskaks en osannu)

Jonna kirjoitti...

minna-leena: tismalleen sama tilanne täällä. en käsitä, minne saan kaikki kenkäni sopimaan, mutta eiköhän tässä jotakin keksitä. :-)

suvikaroliina: mä vastaan sulle tuota pikaa. :-)

nalle: merci beaucoup. :-) love it as well.

Kimpassa kirjoitti...

Ihana tukka! Lisää lisää kuvia siitä!

Kata/Lankapuu kirjoitti...

Mulla on sinapinkeltaiset mokkaballerinat ja tykkään kovasti... sopii kivasti mustien ja harmaiden vaatteiden piristykseksi näin syyspäivisin.

Hienot hiukset, kampaajalle pitäisi ehtiä itsekkin!

Jonna kirjoitti...

kimpassa: hihii, mä koetan kuvata kuontaloani pikapuoliin. täytyy sanoa ihan itsekin, että tykkään kovin. :-)

kata: totta turiset, mustien ja harmaiden kaveriksi mäkin noita halajan. ja kiitos, hiukset ovat keränneet kehuja – ja yhden varovaisen päinvastaisenkin kommentin. ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...