keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Vasu ja vähän muutakin vanhaa

Mummu sanoi koria vasuksi. Mummulassa oli myös vihreitä juomalaseja, kirkkaitakin. On varmasti vieläkin, pitäisi käydä pian katsomassa. Ei laseja vaan pappaa. Ikävöin 'moroa', muutamien sanojen vaihtoa ja hiljaisia hetkiä, sellaisia luontevia.

Pieni tuohivasu ja vihreä juomalasi, juuri sellainen kuin mummulassa, löytyivät Kyttälän kirppikseltä. Löytyi sieltä Riihimäen lasin keittiöpurkkikin.

Se on hyvä paikka, se kirpputori. Kunpa ehtisin sinne tälläkin viikolla. Turha toivo.

Some cheap buys from the flee market in Tampere (Kyttälän kirppis, if you're interested – I highly recommend!). Had to have them, they reminded me of my grandma. Should go and see grandpa, miss him.

7 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Kyttis oli mun vakkarikirppis ja ihan entisen kodon vieressä (ex-naapuri perusti sen), tuli käytyä monta kertaa viikossa.. nykyään harvemmin, mutta hyvä paikka edelleen!

Satu kirjoitti...

Tuo vihreä lasi on muuten vanha sinappipurkki, monessa paikassa niitä onkin ollut juomalaseina. Mulla on kirpparilöytönä sellainen, jossa oli vielä kansi tallella ja ehjä. Siinä saa kätsysti tehtyä salaattikastikkeen. :)

Esa kirjoitti...

Mun on pitänyt jo kuukausia viedä kellarikomerollinen tavaroita jonnekin mukavalle kirppikselle Tampreella, mutta en ole osannut päättää minne:-/ Bonus on lähellä, mutta se on aika sekava, Radio taas kaukana ja kallis. Kyttälän kirppis on ihan tuossa toimiston vieressä, en ole vain tiennyt onko se hyvä:-)

Kiitos teille Jonna ja Tiinakaisa:-)

Jonna kirjoitti...

tiinakaisa: mä pidän tänään ensimmäisen vapaapäivän ikuisuuksiin ja suuntaan kyttikselle. :-) p.s. ajattelin järkätä tamperelaisten bloggareiden tapaamisen – messiin?

satu: mä en tiennytkään tuosta sinappipurkista, mutta sitä se äitikin eilen sanoin, kun näytin hänelle löytöäni. :-) täytyy käydä kurkkaamassa, onko mummulassa näitä lisää.

esa: glad to be in your service. :-) sano sitten, kun viet kamojasi kirpulle! sun makusi tuntien sinne kannattaa suunnata asap!

Tiinakaisa kirjoitti...

Ja se Kyttiksen pöytävuokrakin on muihin verrattuna edullinen. Just eilen siellä pistäydyin ja oli hyvin väkeä ja hyvin tavaraa.

Jonna: Joo, messissä oon tapaamisen suhteen. Hyvä idea, se ois hauskaa! Muistaksää muuten ku oltiin samassa firmassa töissä muutama vuos sitten? Mulle tämä valkeni vasta joku aika sitten :D

Jonna kirjoitti...

tiinakaisa: tottahan toki mä muistan. :-) mä muistan yhä elävästi sen yhden koira & sohva -kuvituksenkin, jonka teit! mutta joo, tapaaminen asap! mä laitan järkäten heti ensi viikolla. jos vaikka desin weekin yhteyteen tai jotain! :-)

Henna kirjoitti...

Moi Jonna! Nuo Riihimäen vanhat Viola-lasit ovat ihania, hamstrasin itsekin niitä kirppikseltä viime kesänä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...