tiistai 27. syyskuuta 2011

Koruharakka

Designtorilla oli kaupan koruja, kovasti koruja. Ovat kuvauksellisia kapineita. Ostin itsekin pari, mutta en mitään näistä. Tiikerin ostin, koska nimesin sen juuri voimaeläimekseni, sellaiseksi, joka kulkee rinnallani, kun kammottaa.

Terveisiä junasta. Tiistainen työpäivä Helsingissä on takana, verkkokin toimii. Kotona odottelee pussillinen juustonaksuja. Aion syödä ne yhdeltä istumalta, sitten neulon rivin pari. Ja kirjoitan kauniista katosta, sellaisesta halkeilevasta mutta korkeasta.

Ja lopuksi ex tempore -ilmoitus: Varasin huomisillaksi Kahvila Runon yläkerran neulekerholle. Mukaan mahtuu kymmenkunta nopsinta. Pankaahan postaten (mmmustatuntuu@gmail.com), jos tahdotte mukaan kello 18–20. Minä en malta odottaa: porukassa on parasta! Kannan paikalle ainakin keskeneräisen paidan. Ties vaikka saisin ne hihat hyvään vauhtiin.

Last weekend's Designtori in Tampere was packed with jewellery: vintage pieces and new ones. Beautiful all in all, even though I didn't buy any of these. Bought a tiger instead – I have decided it gives me courage at terrifying times. Will take a pic of it later.

4 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Oispa kiva tulla Runoon koukun ja uuden langan kanssa virkkuamaan ja pöriseen, mutta mies töissä ja laps helmoissa :/

Anonyymi kirjoitti...

Oi että, kenen koruja alimmassa kuvassa??

Kotoilija kirjoitti...

No tulisinhan minä, mutta samperi kun menit vaihtamaan kaupunkia. Dokumentoi runsaasti, niin ehkä minäkin innostun täällä. Mun puikot ovat nimittäin vielä lomalla. Retaleet.

Jonna kirjoitti...

tiinakaisa: illalla nähdään! :-)

anonyymi: mä en muista... harmittaa, että en kirjoittanut ylös, kuvailin vain kaikkea kaunista. jos joku tunnistaa, kenen koruja nuo alimmat ovat, kertokaa ihmeessä! nuo vg:thän ovat vintage gardenista.

kotoilija: jos nyt lopultakin saisi järkättyä sellaisen neulomusviikonlopun, niin suuntaa sitten tänne pirkanmaan perukoille. :-) mä otan kameran mukaan, jos vaikka ne sunkin retaleesi saisivat sitteb kyytiä. munkin ovat laiskotelleet, mokomat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...