tiistai 18. lokakuuta 2011

Ei hyvä

Helsinki 10 avasi verkkokauppansa. Sehän on oikeasti elähdyttävää sorttia oleva uutinen, etenkin ei-helsinkiläiselle, mutta tili saattaa ajatella ihan toisin. Ja siippa.

Olen laatinut itselleni kipurajoja siitä, paljonko mitkäkin asiat saavat maksaa. Kengissä se on kulkenut Acnen pitkävartisten Pistol-saapikkaiden kohdalla. Rick Ovensin nilkkurit näyttävät persustaan kipurajalleni, mutta voihan jestas, miten hienot ne ovat. Tirahutan muutaman pisaran silmistäni ja tyydyn kaukoihailemaan.

Kaupan muuta tarjontaa en uskaltanut vielä edes katsella. Entäs te?

Helsinki 10 has a webshop now. I didn't dare to look the products yet, sticked just to shoes, like these from Rick Ovens. Yes. Too bad my wallet says no. 

5 kommenttia:

Minna-Leena kirjoitti...

Huoh, onneksi tarjontaa oli vasta naisten ja miesten tuotteista. Tosin pakkohan se on pian uudestaan mennä katsomaan muutkin kategoriat...

ps. Aivan ihqut nuo kengät, mutta ylittävät meikäläisenkin kipurajan, totaalisesti!

Anonyymi kirjoitti...

Heiii. En ole tainnut vielä kommentoida. Olen lukenut blogiasi vasta vähän aikaa. Helsinki10:n nettikauppa on kyllä huisin hieno juttu, mutta taidan jäädä omine kipurajoineni odottamaan mahdollisia alennusmyyntejä...

Amelia kirjoitti...

mäkin odotan sitä muuta tarjontaa, vaatepuoli kun ei oikein minuun iske...

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun löysin Tamperelaisen blogin...liityin remmiin mukaan :)

Jonna kirjoitti...

minna-leena: joo, ei auta, pakkohan siellä on uudemman kerran käydä. odotan etenkin sisustustarjontaa, vaikka eihän tässä malta pitää kätösiään erossa kengistäkään... ;-)

hanna: sama täällä. onneksi pian on joulu ja joulunjälkeiset alet. :-)

amelia: jännityksellä odotellaan täälläkin.

elina: huippua! tervetuloa. ja jos tykkäät käsitöistä, niin liity ihmeessä mukaan "kerhoomme". runossa joka keskiviikko kello 18-20. siitä on tuo fb-ryhmäkin olemassa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...