maanantai 17. lokakuuta 2011

Samuji-klassikot F/W 2011

Tiedän, tiedän: Samujin syys-/talvikokoelma on koreillut jo siellä ja vaikkapa täällä, Issuesin tontilla. Mutta minkäs teet, kun pukimet kolahtavat ja kovasti. Olen villakangastakin tarpeessa, ja jos Samuji sopii meikäläiselle edes puoliksi (no, neljänneksen verran...) samansuuntaisesti kuin kuvan mallille, se menee seriöösiin harkintaan. Samaan pohtimispipaan mahtuvat myös vasemmanpuoleiset vermeet.

Oletteko jo päässeet sovittelemaan näitä? Kertokaa, oi kertokaa, kinuaa yksi utelias.


Samuji Classic Collection F/W 2011 by Samu-Jussi Koski. I haven't bought a neat coat in ages, and if this one fits – even remotely – I'm off to do some serious thinking. Love the outfit on the left also. Just love. Maybe I'll just skip buying a new sofa, since it's difficult as hell... Any tips of a good-looking leather sofa?

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä näitä saa ostaa?

aurinko ja kuu kirjoitti...

Tuo takki on täydellinen!

Jonna kirjoitti...

anonyymi: samujilla on oma kauppa helsingissä, kiseleffin talossa. veikkaisin, että siellä on kelpo kokoelma. :-) stockaltakin saa – muistaakseni –, mutta valikoimassa eivät ole kaikki mallit.

aurinko ja kuu: niin on. pakko päästä helsinkiin ja pian, ihan vain ostoksille. pääsee samalla priimaankin. :-)

inke kirjoitti...

Toi harmaa takki kyllä hiippailee salakavalasti ajatuksiini päivittäin. Takki ei taas tämänaamuisen "ei mitään päällepantavaa" -toteamuksen jälkeen taida olla se ensisijainen hankinta, mutta... Auttaisikohan kaunis ulkokuori peittämään alle piiloitettua työkelpoisten vaatteiden puutetta? :)

Jonna kirjoitti...

inke, jos tuollaisen takin omistaisi, niin malttaisikohan sitä edes riisua työpäivän ajaksi... :-) ihan pakko päästä testaamaan, ei tästä syksystä muuten mitään tule. ihana, niin ihana! eikä ole kyllä vikaa kokoelmassa muutenkaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...