maanantai 17. lokakuuta 2011

Kun liesituulettimen valo ei enää riitä...

Keittiömme on pieni kulmikas koppi, ehkäpä neljäneliöinen. Jos sitäkään. Ja "ikkuna" on kokoa A4. Jos sitäkään. Valoahan sinne ei siis tule, ei nimeksikään. Että jos emme kahden vuoden kuluttua asuta omakotitaloa (en ole tehnyt asian eteen mitään, kunhan satunnaishaaveilen), tämä saa lekasta.

Keittiö on muutoinkin kesken. Katosta törröttää sähköjohto, seinältä puuttuvat kaikki hyllyt, ja työtason sahattu reuna on maalaamatta. Ja uunihan ei siis sopinut paikoilleen: sen ja seinän välissä on viisi senttiä. Kehittelen siihen jotakin. Oikeastaan tiedänkin, mitä – kiitos Norjan-matkan, joka puski pään täydeltä ideoita.

Yksi Norjasta käteen jäänyt asia on Nordluxin Cyclone Clamp -klipsivalaisin. Kätevä, pätevä ja huokea! Tilasin Valokaupasta kaksi, keittiötä valaisemaan. Eipähän tarvitse tihrustaa liesituulettimen valossa. Tai avata jääkaappia...

Nordlux Cyclone Clamp is just the lamp we need in out small, dark kitchen. Soon there's no need to open the fridge while making the morning coffee. ;-) I found mine from Valokauppa.

5 kommenttia:

Mymmeli kirjoitti...

Ihanat!

Vihdoinkin löytyi SE klipsivalaisin jota olen etsinyt... Kiitoksia :)

Jonna kirjoitti...

hyvä juttu. :-) mustakin nuo ovat hienot. laatukin oli vallan jees, kun noita norjassa testailin.

Liinu kirjoitti...

Mahtavaa! Jotain tällaisia oon etsinyt jo pitkään. Lähti heti pari tilaukseen :) Tulee meillekin toinen keittiöön. Toinen puolestaan työhuoneeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Noita saa muuten Anttilasta hintaan 19,95€! En oo varma löytyykö värejä paljon, mutta oon menossa tällä viikolla hakeen sieltä! :)

(http://www.kodin1.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=487141&storeId=3444&catalogId=3444&shopId=3070000&compartmentId=3070100&categoryId=3070105)

Jonna kirjoitti...

liinu: mahtavaa! mä odottelen täällä myös omiani. tulisivatpa ensi viikolla. :-)

anonyymi: kiitti vinkistä! mulle kelpaisi sellainen oranssikin. täytyykin käydä tsekkaamassa anttilasta. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...