sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Tilattu: Tiny Train

Sisustamista omien sanojensa mukaan "rakastava" Siena valitsi seinälleen tapetin. Ferm Livingin junia on tullut tiirailtua aiemminkin, mutta vain virtuaalisesti. Design Boulevardilla oli pieni pala sitä itseään, ja homma oli sillä selvä. Kolmen vanha tykkäsi, meikäläinen samaten. Tilasin pari rullaa, jotka teippaan (kyllä, teippaan) yhdelle seinänpätkälle, ehkä myös ikkunan ylle. Kaksipuolinen teippi kunniaan (joskin sen valinnassa saa olla tarkkana).

My three-year-old loves to decorate – so she says (while going through Elle Interiör, like now). She's also quite fond of Ikea. Yesterday we visited Design Boulevard, the best shop in Tampere. Siena picked a wallpaper for herself: Ferm Living's Tiny Train it is. And I couldn't agree more. :-)

8 kommenttia:

Viivi kirjoitti...

Kiva tapetti, ihana tyttö!
Vinkki: Anna sit sitä tapettia pala Sienalle että hän voi päivähoidossa näyttää minkälaista tapettia sai. Ettei käy niinkuin meillä kun tytär oli samanikäinen. Hän sai revittyä uudesta tapetista kämmenen kokoisen palan, tietysti keskeltä seinää. Kun ihmettelimme sitä oli vastaus että tarhan Maria ei uskonut että hänellä on perhostapetit!
Jee, tämä Maria olis voinut tulla katsomaan tai oltais voitu antaa vaikka puolirullaa sinne hoitopaikkaan;)
Tytär on nyt 29v ja ollut ammattimaalari 10v ja erinomainen tapetoitsija!

pieni mopo kirjoitti...

Hurmaava tuo edellisen postauksesi sohvapöytä ja aikast vekkulilta norsukyytikin näyttää, kyllä pikkuneidin kelpaa

Laura kirjoitti...

En muista olenko koskaan sanonut tätä, mutta sun blogi on ihana. Yksi harvoista blogeista, joiden päivityksiä melkein odotan. Sulla on lahjakas ja päättäväinen silmä kaikelle kauniille ja mainiolle.

Kivaa sunnuntai-iltaa!

Jonna kirjoitti...

viivi: kiitokset vinkistä! tuohan mun tarvitsee tehdäkin. :-)

pieni mopo: mäkin olen aika tohkeissani tuosta sohvapöydästä. menee taas säästämispuuhiksi. :-) kiitos muuten kommentista – löysin sitä kautta sun mainion blogisi!

laura: kiitos kaunis. huh, olen otettu ja liikutettu. samat sanat sullekin & jaksamisia.

Vilppumaan Erika kirjoitti...

Heisun! Mää innostuin tuosta teippaamisesta :) Mulla on yks tapettirulla oottamassa parempia aikoja, mutta nythän mä aattelin sen lävästä seinään! Kerrothan, kun olet valinnut teipin, mihin tulokseen testiryhmä päätyi!

ps. En oo aiemmin tänne tainnut mitään huikatakaan, uudehko lukija oon mutta meillä on täällä Mansessa (ja kai vähän muuallakin) toisiaan hipaisevat tuttavapiirit :)

Jonna kirjoitti...

erika: ooh, mahtavaa – yhteisiä tuttavia löytyy sieltä täältä. mua alkoi heti jänskättää, keitä ne meidän yhteiset ovat. :-) ja jeps, mä raportoin kyllä tuosta teipistä ja samalla koko teippaamisesta. se hoituu helposti, kunhan muistaa pari kikkaa. palailen siis tähän. :-)

Petra kirjoitti...

Tosi kiinnostava idea tuo teippaaminen. Meillä on pojan huoneessa Ferm Livingin se vihreä eläintapetti ja se ehti olla seinässä vasta pari viikkoa kun ostettiinkin uusi asunto. Sinne on tulossa sama tapetti, niin ihanaa kun se on.

Pilke kirjoitti...

Hyvä maku tytöllä. Jään mielenkiinnolla odottamaan raporttia teippauksen onnistumisesta.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...