lauantai 17. syyskuuta 2011

Talokuumetta ja tavallista

Habitare-käyntini typistyi keskiviikkoon, ja siitä pitäen olenkin pönöttänyt peiton alla kuumeessa ja oksennustaudissa. Verraton yhdistelmä.

Habitare oli Habitare. Pinnalla oli puu, vähän samaan tapaan kuin Milanossa viime vuonna. En valita: puu on parasta. Selasin äsken kamerani sisältöä, ja liki jokaisessa messukuvassa oli joko puuta tai villaa.

Lapponian Minitalo oli puuta läpeensä. Liikuteltava pieni lukaali sisälsi tupakeittiön, makuuhuoneen ja parven. Ja taloa puolittain kiertävän pation, sellaisen, jolla kelpaa kasvatella omaa keittiöpuutarhaa tai pelargoniruukkupeltoa. (Lapponian kotisivuilla on video kohteesta!)

Meikäläiselle iski talokuume, oikeastaan ensi kerran elämässäni. Kaipa tässä on tutkailtava, paljonko paikalliset tontit maksavat, ihan vain mielenkiinnosta...

Kävittekö te Habitaressa? Tykkäsittekö?

The biggest furniture fair in Finland, Habitare, opened its doors on Wednesday. I went to see some wooden and ecological things, this mini-house by Lapponia, for instance. The house consisted of two rooms and a loft. I fell in love, couldn't help it. This is probably the first time in my life I'm fancying a house! Maybe in a couple of years. 

5 kommenttia:

Nelly kirjoitti...

Piti koulun kanssa käydä keskiviikkona, mutta olin turhan kipeä lähteäkseni mukaan. Oli kuulemma ollut heikommat messut kuin viime vuonna, joten ei oikeastaan jaksa harmittaa, vaikka messuilenkin mielelläni. :)

iina kirjoitti...

Toi terassin puupinta on kyllä ihanan näköinen. Kelpais mulle. Mun uinuvat pois-kerrostalosta-haaveilut heräs taas, kun näin mainoksen meidän kulmille rakennettavasta rivitalosta. "Kaikkiin huoneisotihin on mahdolista rakentaa takka" Oih ja voih!

SalSaDesign kirjoitti...

Kävin ja tykkäsin ihan älyttömästi, varsinkin Trash-osio oli huippu ja Art11 osastolle olisin voinut jäädä asumaan!

Salla

Maire kirjoitti...

Oi! Mites tää talo on mennyt multa ihan kokonaan ohi, vaikka olen ehkä viikon asunut messuhallissa. Täytyypä huomenna ottaa silmä käteen...

Jonna kirjoitti...

nelly: onneksi on habitaren ahead! eco design -osasto oli sekin hyvä. ja suomalaiset muotoilukoulut! niille propsit. :-)

iina: tuo talo oli kokonaan puuta, kertakaikkisen ihana. se tuoksui ja huokui lämpöä. hitsi, ei saisi edes ajatella, koska tämän talokuume käy sietämättömäksi. tuollakin oli muuten takka. :-)

salla: trash oli kyllä inspiroiva! se lehtikin oli oikein hyvä!

maire: se on siellä 6-hallin perällä, pääsisäänkäynnin puolella. kannattaa käydä kurkkaamassa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...