tiistai 13. syyskuuta 2011

Valkoiselle lattialle

Parkettilattia. Ei edes pahimmasta päästä, pikemminkin päinvastoin: vaalea, vähän harmahtava puu on kaunis. Mutta jokin siinä mättää.

Mietin jo tänne muuttaessamme maalaamista, mutta päätin antaa ajatuksilleni aikaa, kuulostella kotia. Kahden kuukauden kuulostelun jälkeen olen tullut siihen tulokseen, että parketti peittyy valkoisella.

Hihat saavat heilua lokakuussa, varaan hommaaan viikon. Heivaan huonekalut ja muut kaksi- ja nelikoipiset jonnekin ja annan hiomapaperille kyytiä. Ja maalipesupönikälle. (Täten ajattelee optimistinen minäni kello 3.21 maanantain ja tiistain välisenä yönä.)

Sen jälkeen voinkin vain miettiä, mistä kietaisen pari kolme tonnia paksuun berberimattoon. Musta-valkoiseen tai vähän kellertävällä koristettuun.

Foreign Objectsin ensimmäinen marokkolaismattokokoelma on kaunis ja jotakin erilaista. Johan tässä on yhtä raidallista Ikea-mattoa katseltukin. Vaikka onnistunut ostos on sekin ollut!

Finally some Moroccan stuff in Finland as well. Foreign Objects' first collection of Berber carpets is breathtaking. One of these on a white wooden floor – pure perfection. Plus practical (can't help noticing it's getting colder – of course there's always an option to close the window...). :-)

4 kommenttia:

NENA kirjoitti...

Valkoinen lattia <3

Mää en erityisemmin saa mitään viboja noista matoista, joten voin olla väärässäkin, mutta ellokselta löytyy mun mielestä yks matto joka vois olla "samaa sarjaa". Tokihan se ei ole mikään tuommonen hellunen ja kippura, mutta ainaki huomattavan paljon halvempi :)

Mites sun opiskelut on lähteny käyntiin??

Jonna kirjoitti...

mitä pidemmälle syksy etenee, sitä enemmän sitä kaipaa valkoista. lattia saa siis uuden pinnan ensi kuussa. ajattelin sutia samalla seinätkin – ne ovat entisen asukkaan jäljiltä hieman vaniljaiset, mä tahdon harmaaseen taittavat. ja tuollaisen maton – ovat tällä hetkellä parasta, mitä tiedän. joskin mietin, mitä ne tykkäävät koiranpissistä, heh...

mun kouluni alkaa vasta joulukuussa. siihen saakka tusaan töitä täysillä. mutta en malta odottaa opintojen alkua: olo on kuin lapsella karamellikaupassa. :-)

Virpi kirjoitti...

Et myis sitä Ikean mattoa?;)

Jonna kirjoitti...

virpi: hih, en ainakaan vielä. :-) katsotaan sitten, jos saan joskus tuollaisen berberimaton.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...