keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Lankakeriä kahvilassa

Tänään on taas Runo-päivä (kello 18). En tiedä, mitä kiikutan tänään muassani: keskeneräisen villatakin vaiko pipon vai jotakin ihan muuta. Varmaa on silti se, että neulon taikka virkkaan kuin vimmattu. Ja syön sitä pullaa. Ja juon sen saavillisen kaksi café au lait'ta.

"Kässäkerhollamme" on myös oma Facebook-ryhmä, josta käyvät ilmi tapaamiset ja muut. Tykkää, jos tahdot messiin. Saa tykätä muutenkin. ;-)

Wednesday is time for knitting. Anyone living in Tampere or nearby, you are welcome to join as in Kahvila Runo at 18 o'clock. We have a Facebook-group too.

4 kommenttia:

champagne kirjoitti...

Olen kyllä kateellinen teidän kässäkerhosta. Oliis niin kiva neuloa ja höpötellä siinä samalla jonninjoutavia...

Jonna kirjoitti...

moi, champagne! olipa hienoa, kun jätit puumerkkisi, löysin sitä kautta myös sun blogisi. menee luettavien listalle, ilman muuta! :-) sun täytyy kasata siellä hollannissa oma kässäkerho: homma on kirjaimellisesti koukuttavaa. se nollaa pään totaalisesti ja on samalla luovaa. parasta keskelle arkiviikkoa! jos joskus satut suomeen, kun meillä on kerho, tervetuloa mukaan!

Minna.K kirjoitti...

Ihana tuollainen kässäkerho! Onkohan Helsingissä jotain tuollaisia, ihanaa, tahtoo!! :D

Jonna kirjoitti...

minna.k: helsingissä on ihan varmana samanlaisia kerhoja, muistaakseni ainakin priimassa neulotaan joka torstai. mä asuin siellä vielä jokunen kuukausi sitten ja järkkäsin silloin kerhoa novitan liikkeessä, kampissa. se oli ihanaa, mulla on ikävä sitä joukkoa! laita oma kerho pystyyn. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...