keskiviikko 26. lokakuuta 2011

2012

En haluaisi lotkauttaa korvaani ensi vuodelle, en vielä, mutta minkäs teet – sehän on täällä tuota pikaa. Sanokaa, miksi aika kuluu aikuisena niin nopeasti...

Meillä on tarvista kalenterille, koska kaikki ovat kaiken aikaa jossakin. Meikäläiseltä olisi turha kysyä, missä se siippa menee, jos en voisi vilkaista sitä kalenterista. Google on kelpo kapistus, mutta menoja on mukavaa katsella myös seinältä käsin, etenkin, jos kalenteri on komeaa sorttia.

Kaksipuolinen kalenteri, johon voisi liimailla valkoisia post it -lappuja, olisi juuri passeli! Papershopista saisi. Kävin muuten pitkästä aikaa putiikin sivuilla: ne olivat uudistuneet hienosti! Pääsisipä joskus käväisemään ihan siellä kivijalkakaupassakin.

This calendar has two sides, one in black and the other one in gold. And then some white post its to mark your special dates. I like it. A lot. This one comes from Papershop.

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Heip. Kandee ehkä vaihtaa toi linkki. Kun tosta menee Papershoppiin, jostain syystä siellä näkyy sun tilaustiedot ja yhteystiedot.Ihmettelin ensin, et miks hitossa täällä on jo ostoskorissa tuotteita :) Sit näkyi maksusivulla sun nimi ja osoitekin.
Aattelin vaan kertoa ...

Jonna kirjoitti...

jo toinen kerta! hanurista, että ne jäävät tuolla lailla välimuistiin. viimeksi, kun linkkasin valokaupan, sieltä löytyivät aivan jonkun oudon tyypin tiedot. mutta nyt on korjattu. kiits, kun huomasit. :-)

Louna kirjoitti...

Mulla on NIIN pakko saada -olo :) Kiitos kalendäärivinkistä!

Minna.K kirjoitti...

Aivan ihana kalenteri! Kiitos vinkistä! Kun tässä saan työpöydän paikalleen niin voisi tuollaista jopa harkita. Kiva blogi! Täytyykin seurata tarkemmin. :)

Jonna kirjoitti...

louna: you're welcome! mä odottelen jo omaani innolla. se pääsee koristamaan kohta valmistuvaa työpistettäni.

minna.k: ollos hyvä, nyt kipin kapin papershopiin. :-) ja kiitokset kommentistasi, tule toistekin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...