torstai 17. marraskuuta 2011

Halutaan ostaa säilytystilaa

Jos olisin rahoissani, ostaisin Muuton Reflectin. Tamminen lipasto on saanut innoituksensa Pohjolan valosta. Voin vain kuvitella (todennäköisesti pitkään...), miten kuulas auringonvalo taittuu taiten tehdyistä vetolaatikoista. Että kyllä kelpaisi. Kelpaisiko teille?


If I had a spare euro (or two thousand of those), I would love to have Muuto Reflect. We simply don't have enough storage space, which I noticed yesterday – again – while cleaning up the closet. I think I have to take a turn to Ikea during the weekend...

8 kommenttia:

Johanna T kirjoitti...

Tuo on niin hieno. Katselin sitä keväällä Turussa, mutta hinta on kieltämättä vähän suolainen. Mutta on se vaan hieno.

Ikean reissu on täälläkin edessä, muovisille säilytyslaatikoille olisi tarve. Ja ehkä yhdelle höyhentyynylle.

Oletko muuten menossa Kädentaito-messuille?

Eerika kirjoitti...

Tykkään lipaston linjoista, ah, mutten oikein tiedä puun väristä.. Vaikka miten onkin nyt muodikasta ja skandinaavissa sisustuksessa aina ajankohtaista pitää puu puun sävyisenä, vierastan itse edelleen puhdasta puun pintaa. Mutta on kyllä aika muotovalio, kirjaimellisesti!

Pinja kirjoitti...

Tuo lipasto on kyllä todella kaunis! Kelpaisi tännekin, olen jo jonkin aikaa haaveillut jostain tuon tyylisestä lipastosta. Nyt tietää siis tarkemmin mistä haaveilla! Ensin tarvitaan vain hieman lisää tilaa ja sitä rahaakin :)

RuusuLiisa kirjoitti...

Kaunis! ja kallis.
Jatkettava sitä lottoamista, josko osuis kohdalle :D

Ihkuu viikkoo peipi!

maijanmaja kirjoitti...

Saletisti kelpais. :)

Salla kirjoitti...

Tänne vaan! Rakastan erilajisten puiden värejä ja sävyjä, ja lipaston muotoilu on priima.

Jonna kirjoitti...

johanna t: on se hieno, on. someday... :-) ja jepulista, kädentaitomessuille käy kulkuni. ehkä jo huomenna, mutta viimeistään sunnuntaina. todennäköisesti kumpanakin. :-)

eerika: tuon on kyllä oiken kädentaidon taidonnäyte. mä rakastan puuta, ennen kaikkea vaaleaa, joten tuo tamminen kolahtaa ja isosti.

pinja: joo, tuo on yllättävän kookas – ja hyvä niin. mulla olisi sille just passeli paikka olkkarissa. sitten joskus. :-) kai tässä on mentävä itse puutyökurssille...

ruusuliisa: hitto, mun on päästävä kiinni tuosta lottoamiskulttuurista. vaikka itseni tuntien mä odottaisin joka viikonloppu voittoa kuin kuuta nousevaa ja vollottaisin, kun sitä ei – ylläri – tulisikaan. ;-) hyvää viikonloppua sinnekin, muru!

maijanmaja: say no more. :-)

salla: jep, tuossa ovat kyllä palaset löytäneet paikkansa.

Peeta kirjoitti...

Kyllähän tuo tosiaankin kelpaisi! Tuli kanniskeltua tuota lipastoa Innon kuvauksia varten kesällä, ja voin kertoa että on se ainakin jykevää tekoa :D Jos vain rahaa ja tilaa olisi, niin kyllähän tuon kanniskelisi mielellään kotiinkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...