perjantai 18. marraskuuta 2011

Lilla Bruket

Ekologisia, ekosertifioituja (Soil-Association, NOP-USDA ja EcoCert) ja konstailemattoman kauniita. Ruotsalaisen Lilla Bruketin käsin tehdyt saippuat, kylpysuolat sun muut saavat luvan antaa potkua pienelle vessaremontille: kaakelimaalia lattiaan, hylly taikka pari ja uusi valaisin. Sitten joskus.

Olisipa muuten mukavaa keitellä itsekin saippuaa. Oletteko kokeilleet?

Lännä möbler has some new products, especially these from Lilla Bruket. Ecological soaps & scrubs look great. They make me wanna renovate our toilet... 

4 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Olen keitellyt. Tai itseasiassa Lahtisen vahavalimon valmissaippuamassaa sulattelin mikrossa :D Sekaan vähän sinistä väriä ja laventelituoksuöljyä. Silikoniset muffinssivuoat ovat ihan loistokkaita saippuamuotteja.

Kässäkerhon Päivi kirjoitti...

Itse haluaisin kokeilla nimenomaan semmoista saippuaa, mihin tulee lipeää. Mulla onkin jo Hobboksin alelaarista napattu saippuakirja, mutta jotenkin jo parina vuonna suunnitelmani "joululahjaksi itsetehtyä saippuaa" on jäänyt toteuttamatta... (Lipeäsaippuaa kun ei ilmeisesti sovi edes käyttää ihan heti valmistamisen jälkeen, vaan sen pitää ns. tekeytyä.)

Ootko muuten käynyt Tampereen Pienessä Saippuakaupassa?

Jonna kirjoitti...

ruusuliisa: mikro on hyvä masiina moneen hommaan. :-) kiitti muffinssivuokavinkistä! juuri ostin hienoja, enkä edes leivo. mutta saippuaa voisin sulatella. ;-)

päivi: heheh, mulla on ollut tuo sama ajatus, "joululahjaksi itse tehtyä saippuaa"... as if. eikä onnaa tänäkään vuonna. :-) en ole käynyt pienessä saippuakaupassa, en ole edes kuullut siitä! pakko googlata ja heti – kiitos vinkistä, siis!

Maire kirjoitti...

Kiitos saippuavinkistä - just tuonlaisia puteleita haluaisin meillekin. Ja täällä sama homma, sinikirjava kyppäri huutaa kevyttä kosketusta kaakelimaalilla ennen kuin yhtään mitään puteleita kannattaa esille laittaa. Tulisi vaan se inspis jostain...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...