perjantai 18. marraskuuta 2011

Trystrams

Luulin olevani paperikalenteri-ihmisiä, kunnes hankin iPhonen ja synkkasin sen Google-kalenteriin, josta näen myös herra Hoon menot. Puhelin piippaa päivittäin menemisistäni, ja pysyn kutakuinkin kartalla arjestani. Paperisessa kalenterissanikin on muutamia muistiinpanoja, mutta mitäs hyötyä niistä on, kun en muista avata koko kalenteria. En edes tiedä, minne olen sen viimeksi tunkenut.

Mutta työpöytäni kulmalle tahtoisin kalenterin, johon kirjoittaisin saakelin suurin, punaisin kirjaimin deadlineni. Tähän tehtävään kelpuuttaisin Trystramsin, mutta koska se on japanilainen allakka, jota kaupataan japanilaisissa kaupoissa, hankinnastani tullee "pitkä ja raskas prosessi" (Tiuraa siteeratakseni). Jos en nyt sitten äkisti keksi jotakin eurooppalaista puljua, joka kauppaisi Trystramsia.

This Trystrams calendar could be handy on the corner of my working desk, but too bad, I can't japanese. So the process of buying that is a long one... Unless I find a European store that sells these. In English. :-)

0 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...