lauantai 19. marraskuuta 2011

Majakka makuuni

Jatkakaamme paljastuksia, osa 2: Paperikalentereista kynttilälyhtyihin. Jälkimmäisille on paikkansa, mutta ei tamperelaisen kivitalon kakkoskerroksessa. Tai niin luulin.

Kiinnitin ensi kerran huomiota Normann Copenhagenin Lighthouseen, kun näin sen keltaisena Mikon blogissa. Seuraavaksi näin majakan jonkin turkulaiskaupan näyteikkunassa – pinkkinä. Ja jostakin se sinertäväkin silmilleni iski. Harmittelin väritrioa, jonka yksikään jäsen ei passannut meille, ja jätin asian sikseen.

Kunnes seikkailin Houmin sivuilla ja törmäsin mustaan... Asia on nyt niin, että olen kehittänyt kapineeseen pakkomielteen. Selittelen itselleni, että se toisi tujauksen joulua ja säilöisi uteliaan kissan viiksikarvat. Ja hyvänen aika, siitähän on vaikka jättipäisten petshoppien kodiksi. Kaipaako joku vielä muita perusteita? ;-)

I saw a yellow Lighthouse by Normann Copenhagen in Mikko's blog for some while ago and kinda liked it a lot. Then I saw the pink one and then the turquoise. Nope, none of them fits here – and trust me, I have tried to resolve the problem. But then – just yesterday – I noticed there's a black one, too! I don't see any reason why not to order it. One of the major ones is our curious cat who sticks his head everywhere. Even to the candles.

5 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Hyvät perusteet - petsit etenkin tarvitsevat kotia aina :D

Viivi kirjoitti...

Siis utelias kissa? Missä? Tahtoo nähdä kissan! Luulin että teillä asustelee kaksi koiruutta. Onko perheenne kasvanut?
Kysyy utelias kissa.

Ps. Mekään emme uskalla polttaa kynttilöitä muuten kuin lyhdyissä, täällä pyörii kolme viiksekästä;)

Parasta aikaa kirjoitti...

Lyhty on aivan ihana! Ja täällä sama juttu, pakkomielle on mutta vielä en ole tilannut.. lyhtyjä kun meiltä löytyy aika paljon mutta tämä on "pakko saada" vaikkei tilaa olisi.

Mikko kirjoitti...

Toi on mainio. Mun keltaisen sisäkatto vaan on savustunut suht mustaksi, joten toi musta on siinä mielessä hyvä valinta. :)

Jonna kirjoitti...

ruusuliisa: mäkin luulen, että petsit viihtyisivät paremmin tuolla kuin nykyisissä ämpäreissään. ;-)

viivi: on meillä kissakin. :-) ollut viime kesästä saakka. tuollainen punainen maatiaiskolli, ossi nimeltään. kuvaan pian, it's a promise.

parasta aikaa: tiedän tunteen. ja mitä pimeämmiksi nämä päivät käyvät, sitä pakottavammaksi se lyhtytarve käy. ;-)

mikko: kärtsänneessä katossa on kyllä luonnetta. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...