lauantai 19. marraskuuta 2011

Minimarket & Klaus Haapaniemi

Viime viikonvaihteen Tukholman-matkani oli kiireistä sorttia. Kerkisin käydä vain Åhlénsilla, sielläkin vain vajaan vartin verran, ennen kuin kauppa meni kiinni. Åhléns tosin on kaikessa tavallisuudessaan tavaratalojen aatelia, etenkin naistenosastoltaan: ruotsalaismerkkien puolisko kerroksesta on maanpäällinen taivas Acneineen, Hopeineen, Whyredeineen, Local Firmeineen, Fift Avenue Shoe Repaireineen ja niin edelleen.

Pikasilmäyksellä silmät tarrasivat alta aikayksikön Minimarketin mekkoon, jota koristivat Klaus Haapaniemen riikinkukot. Siis Klausin, suosikkini! Olisipa ollut aikaa sovittaa, sillä kuosissa kolahtivat kaikki kohdilleen: värit ja kuviot ja tunnelma.

Kukkomekko ja mustat sukkahousut, siinäpä se olisi ollut, ratkaisun avain vähän menoon kuin menoon.

Too bad I didn't have any time for shopping in Stockholm last week. Only did a small tour in Åhléns before it closed its doors on Sunday. It took about three seconds for my eyes to catch Minimarket's new dresses. Look at the fabric – it's decorated with Klaus Haapaniemi's peacocks! There's everything in its place: the colours and the birds and the feeling. Just a dress like this and black stockings and the everyday and -night outfit is ready.

2 kommenttia:

Nalle kirjoitti...

Oi mitä houkutuksia taas laitoit!

Jonna kirjoitti...

mä niin toivon, että tuota saisi tuubihuivina, semmoisena ohuena... auttaisikohan, kun laittaisi minimarketille mailia? :-) tai saisikohan sieltä palasen kangasta siihen tarkoitukseen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...