perjantai 13. tammikuuta 2012

Up & Down

Piti kirjoittamani peitosta, mutta giffiä pukkasi. Starring Martta the Dog.

A corner of our living room with our dog, griffon bruxellois Martta.

9 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Peiton (ja koirulin) lisäksi silmään pistää tuo ihana matto. Mistäs olet sen löytänyt?

Joko sisustusinto alkaa löytyä?

Birgit kirjoitti...

Upea!

viv kirjoitti...

Ihana!

Vieno kirjoitti...

Peiton, koiran ja maton lisäksi silmään pistää tuo ihana sohva. Mistäs se on?

Jonna kirjoitti...

@nonna: matto on tikausta. ostin sen joskus viime keväänä, ja se on ehtinyt jo kadotakin kerran. mutta siis mainio villamatto, kevyt ja helppo pitää puhtaana. tuo on vain vähän liian pieni paikkaansa. pitäisi soittaa ja kysyä, saisiko mattoja suurempina. ja äh, kateissa on sisustusinto – mutta sain sentään raivattua olohuoneeseen käveltävän kulkureitin. :-)

@birgit: kiitos.

@vib: :-)

@vieno: sohva on ostettu vepsäläiseltä. se on valannin venla, valkoista nahkaa ja koiraa, kissaa ja lasta hyvin kestävä. :-)

Saija kirjoitti...

Hih, täällä hyppelee yhtä innokas otus kanssa sängyn ja sohvan väliä. Ihania pastellivärejä kuolailin ja tuli luettua sun blogia paljon taaksepäin, sillä olen ihan jäljessä. Ja hitsit, vasta nyt tajusin että täältähän mun ois pitänyt poimia kaikki parhaat Tukholma-vinkit, no ensi kerralla sitten. :) Ihanaa uutta vuotta!

Niina Oivi kirjoitti...

Nää on kivvoj!

*niinku tuo teisti matto kans...* ;)

Nalle kirjoitti...

Mahtava tarkkailupaikka tuossa ikkunalla...katsellaanko lintuja vai ihmisiä? Ja Martta; ei vois olla sopivampi nimi siun ihanalle koiruudelle!

Jonna kirjoitti...

@saija: ihanaa uutta vuotta sullekin! ja mahtavaa, jos mun tukholma-vinkeistäni on sulle tulevaisuudessa hyötyä. mä yritän koostaa ne jossakin vaiheessa johonkin järkeenkäypään muotoon ja lisätä kaikkea uutta. :-)

@niina oivi: totta, giffit passaa aina silloin tällöin tilanteeseen. :-)

@nalle: martta taitaa katsella kumpiakin – ihmisiä enempi tuosta kulmasta. :-) siinä ne nököttävät päivät pitkät vieretysten, kissa ja koira.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...