tiistai 6. maaliskuuta 2012

Kirjankansia kullekin

Rakastan kirjoja, niiden tuntua, tuoksua ja muotoa. Mutta silti suurin osa opuksistamme elää Clas Ohlsonin muuttolaatikoissa jo kolmatta vuotta. Odottavat ehkäpä kirjahyllyä, koetan selitellä, mutta totta puhuen kaikenlaiset kannet ovat kammottaneet värivammaista minua. Että ihan tolkku lähtisi, jos hyllystä kurkistaisi värikkäitä kirjanselkämyksiä. (Olen niin sen rennon puutalon tarpeessa.)

Kirjat takaisin kotiin -toiveitani kirvoittivat Low Commitment Projects -blogin Self Help -teokset omin käsin väkerrettyine kansineen. Keksin jo kolme miljardia nimeä kuvitteellisille kirjoilleni. Why anyone would like to dress like a troll? Ihan niin kuin esimerkin omaisesti.

Love these self made book covers by Low Commitment Projects. I so know what I'm gonna do with my books and a spare moment. :-)

5 kommenttia:

Hanna V kirjoitti...

Osui ja upposi! Ihan sikamaisen makeita :)

Anne kirjoitti...

Komeita kansia! Omasta sekavasta hyllystäni silmä etsiytyy usein Kirjayhtymän vanhaan sarjaan Simone De Beauvoiria, joissa on kauniilla fontilla tehty mustavalkoinen selkämys.

Mervi kirjoitti...

What hue is your hang glider kuulostaa todelliselta trilleriltä! Hih, hauskoja kansia ja puhut asiaa. CD:t ja DVD:t on vähän samantyyppisiä ongelmia.

Siskoni kutsui minua aiemmin Monicaksi, koska CD:ni olivat ennen aakkosjärjestyksessä. Nykyisin ne ovat enemmänkin genren mukaan mutta miehen ja yhteiset ovat kyllä sotkeneet koko systeemin. Ehkä nyt voisin siirtyä siihen värikoodaukseen?

Saariston kasvatti kirjoitti...

Aivan mahtavaa, on ehkä pakko itsekin sortua moiseen taiteiluun!!! Huippu.

Jonna kirjoitti...

hanna v: samma här! mä odotan koko ajan hetkeä, että ehtisin kaivaa värit esille ja taiteilla esim. täällä pohjan tähden alla -trilogiaani uudet kannet. :-) no ei sentään, mutta johonkin ei-niin-tärkeään opukseen.

anne: ovat kyllä komeita. lisäksi en voi olla hykertelemättä ajatukselle, kun vieraat katselisivat kirjahyllyä ja löytäisivät sieltä mitä kummallisimpia nimikkeitä. :D

mervi: värikoodaus on hyvä. :-) samoin se, että sussa asuu pieni monica! mä pyrin samaan, vaikka toistaiseksi tavattoman huonolla menestyksellä.

saariston kasvatti: kannatan! taiteilusta tulee hyvälle tuulelle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...