maanantai 26. maaliskuuta 2012

Silkkipaita

Lupaan kirjoittaa Roomasta kohta, kunhan löydän tunnin toista itselleni. Tai käynnistyn (nimim. "Kenties kolme tuntia valveilla eilen"). Kerron teille muun muassa montilaisesta kolmiostamme, jonne majoituimme ja jonka jääkylmä suihkukaan ei vähentänyt sen viehätystä.

Mutta sitä odotellessa totean tarvitsevani paitoja. Voisin aloittaa vaikkapa Filippa K:n silkkisestä kauluspaidasta, jos joku vain silittelisi sitä puolestani. Pitäisin sitä mustien pillien kanssa, ainakin. Ja korkokenkien.

Jos kevät sujuu suunnitelmien mukaan, työskentelen tulevaisuudessa villasukissa ja korollisissa kengissä, toki säällisten vaatteiden kera. Ja ystävän rakkaan.

I'm trying to find a moment to write about out trip to Rome. Want to share some pictures of our apartment, of inspiring walls, of dogs I fell in love with. In the meanwhile some thoughts of blouses. I'm in a desperate need of a silk blouse, for example this by Filippa K. But who's going to iron it? Hate that job.

6 kommenttia:

E kirjoitti...

Miehän lupasin, että silitän paidat töissä. :D Että nyt vaan silkkipaita kaupoille. Mie tahon kans.

Jonna kirjoitti...

ai niin! no siitä hyvästä mä ostan meille molemmille. :-)

Jonna kirjoitti...

Silkki on ihana, ihana materiaali. Mä löysin kerran kierrätyskeskuksesta kivan valkoisen silkkipaidan. Laitoin sen vatiin odottelemaan pesua ja epähuomiossa heitin samaan astiaan pinkistä pinkeimmät villalapaset ja hatun. Jotenkin astiaan oli myös päätynyt vettä... Valkoisesta silkkipaidasta tuli pykälän räyheämpi sellaisilla pinkeillä "batiikki" kuvioilla höystettynä. Niin jäi käyttämättä se paita sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

mitä bloggerin template-designia käytät?

kat @ dot dot dash kirjoitti...

love the whole outfit, brilliantly simple and classic
x kat

Jonna kirjoitti...

jonna: silkki on ihana, älä muuta sano! ja yllättävän lämmin! huomasin muutama päivä sitten, että selectedilläkin oli hieno luonnonvalkoinen silkkikauluspaita, semmoinen löysähkö, pitkä ja rento. batiikkipaita jäisi muuten meikäläiselläkin käyttämättä. :-) vaikka oli mulla sellainen puuvillainen yläasteella, tietty.

anonyymi: mulla on jokin vanha template yli kolmen vuoden takaa, jonka koodia mä olen muokannut. mun taitoni loppuvat tosin kesken, nyt pitäisi teettää ulkopuolella uusi. :-)

kat: me too. can't wait to get a chance to wear something lighter. it's still about 40 cm snow in my hometown...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...