lauantai 7. huhtikuuta 2012

Mitä väliä?

Ihmiskokeeseeni on alta kuukausi. Myymme kivitalokaksiomme ja muutamme vuokralle puutalokolmioon, josta saisi neliönkin, jos moukaroisi seinään reiän ja kunnostaisi siellä seisoksivan huoneen. Ehkä joskus. Nyt en jaksa edes ajatella koko asiaa: kalenteri on kiiruita täynnä, koetan miettiä muuttoaatoksia vasta viikon kuluttua. Ja myyntiajatuksia... Pitäisi soittaa välittäjälle.

Ihmiskokeen kaikesta tekee se, että en aio remontoida uutta kotia, en ainakaan aluksi. Olen ehkä kirjoittanutkin siitä. Jos onni on kiinni valkoisesta kivikuutiosta, jonka seinille on teipattu vatupassin kanssa kymmenkunta julistetta ja jonka pöydiltä ei löydy lasku-, lehti- ja lankapinoja, suon sen jollekin muulle. Minä haluan oppia sietämään keskeneräisyyttä, valkolakattua paneelikattoa, mäntyistä lattiaa, repsottavaa lasikuitutapetinreunaa, kymmenen vuotta sitten kiillellyttä liesituuletinta ja koloonsa aivan liian  kapeaa liettä. Saapa nähdä, mitä siitä tulee. Odotan kauhunsekaisella kiinnostuksella ja keskityn pitämään lankakeräni kurissa.

Iloa pääsiäisenpyhiin, ystäväiset!

Happy Easter, folks. Gonna start dreaming about a new bike now...


8 kommenttia:

selma kirjoitti...

Todella hyvä ihmiskoe! Kannatan! Onnellisuus ei ole ulkoisista puitteista kiinni.

RuusuLiisa kirjoitti...

Kuinka meidän ajatukset juoksikin samalla radalla? Enkä kyllä malttaisi odottaa ihmiskokeen alkua ;), nuo kaikki kuvailemasi asiat kuulostaa tutulta, paitsi se koloonsa sopimaton liesi. Se vasta mielenkiintoiselta kuulostaakin :P rutshalpus<3

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Olet ilmiselvästi selvinnyt jo kokeen pahimmasta vaiheesta, sillä olet laittanut muutoksen käyntiin. Voimia muuttoon ja iloa muutokseen:)!

Nalle kirjoitti...

Tuossa männyssä tulee miun raja vastaan, hih!
Vaatteet ja kengät onkin sitten ikivanhoja.

Jonna kirjoitti...

selma: mä raportoin vapusta pitäen, miten se etenee. :-) hopes are high!

ruusuliisa: ja juuri tänään luin lotta agatonin blogista samansuuntaisia aatoksia. jokin murros alkamassa...? mäkään en malta odotella vappuun! ensimmäisenä istutan omien portaiden viereen kukkia ja tomaatintaimia! :-) ja se liesi, se on siis aivan liian kapoinen aukkoonsa, kuulemma. mutta sentään uusi. pääasia on kuitenkin se, että sillä saa laitettua sapuskaa. :-)

anonyymi: kiitos! koko vuosi on ollut sellaista myllerrystä, että myllerretään sitten oikein kunnolla. :-)

nalle: myönnän, mänty on paha... saattaa saada jossakin vaiheessa valkoista päälleen. ;-)

Edla kirjoitti...

Hyvää alkavaa ihmiskoetta sinne =) Täällä eletään sellaista juuri nyt. Tyyli ei ole minun, mutta katsotaan mihin kaikken silmä tottuu. Ja laskupinoja yms. on :P

Anonyymi kirjoitti...

Jännittävää! Minne päin Mansea muutatte puutaloon? Mielenkiinnolla seuraillaan!

Aamu

Jonna kirjoitti...

edla: kiitos! :-) kyllä mä uskon, että se silmä tottuu. on ainakin miljoona muuta tekemistä kuin asunnon ajatteleminen... kiireinen kevät ja kesä edessä, apua.

aamu: juhannuskylään, tuomiokirkon laitamille, puuhellan ja kakluunin lämpöön.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...