lauantai 7. huhtikuuta 2012

Polje, polje!

Olen kaikkea muuta kuin kodinhengetär, koska

- en jaksa silittää vaatteita enkä huollella niitä muutenkaan. Pelkään, että menevät tuolla pilalle, epämääräisissä kasoissa pienessä vaatehuoneessa silityslaudan, imurin, kymmenien kenkien, tulostimen, lelulaatikoiden ja muiden joukossa.
- tapan viherkasvini. Tai pikemminkin annan armaan Ossi-kissamme pistellä ne poskeensa. Onneksi on jättänyt peikonlehden rauhaan, mutta ikkunalaudan palmua ei pelasta enää ihmekään.
- polkupyörälleni käy joka vuosi samoin: se hautautuu syksyllä lumen alle, päivä päivältä syvemmälle, kunnes siitä näkyy vain vasen sarvi, jos sitäkään. Poni-parka, piristyyköhän se enää huollostakaan...?

Jos se ei piristy (vaatteista ja viherkasveista viis), pakkaan perheeni autoon ja ajan Kööpenhaminaan polkupyöräostoksille. Velobrista pitelisin kuin kukkaa kämmenellä, yrittäisin ainakin ja vakaasti. Ja sen tarakalle hankkisin salkun, jonne sulkisin läppärin, muistikirjan ja muutaman mustan tussin. Vakiovarustukseni. Puhelin unohtuu usein kotiin ja joskus tarkoituksellakin.

I'm terrible with bikes. It's the same thing every winter: my bike stands in the yard, covered with snow. Doesn't do any good to any vehicle. If my brown little Poni (the bike, I mean) doesn't work after a visit to a bike doctor, it's time for Velobris. These Danish bicycles are something else! And take a look at the accessories as well. That satchel!

7 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Voi, mikä salkku! Mistä löytyi noin upea? Ihanan rosoinen.

Rouva L. kirjoitti...

Hyvänen aika että on kaunis pyörä!
Tuli ihan omaa sykkeliä ikävä, siellä se palelee mökin ladossa.
Upea on salkkukin.

Jonna kirjoitti...

Mä tahtoisin sellaisen polkupyörän, jonka edessä olisi laatikko lapsille ja tavaroille, Köpiksessä niitäkin näki joka paikassa.

Jonna kirjoitti...

minttu: salkku löytyi velobrisin verkkokaupasta, linkki on tuossa tekstissä. se on ihana, mutta muistaakseni out of stock... :-(

rouva l.: juu, en panisi pahakseni huristella tuolla. siihen saa vaikka mitä lisäosiakin. jotkut potevat auto-, minä polkupyöräkuumetta. :-) ei sillä, kyllä uusi autokin kelpaisi...

jonna: joo, tuolla velobrisillakin on sellaisia malleja! samoja fillareita näki myös amsterdamissa. olisi kyllä kätevä laite!

Elena kirjoitti...

Suomessa tehdään melko samantyylisiä pyöriä. Kauniita. http://www.pelagobicycles.com/

Jos laatikkopyörät kiinnostaa enemmän, suosittelen: http://www.tavarafillari.fi/

Salla kirjoitti...

Kyllä on tosiaan hurjan kaunis pyörä! Muistuttaa hämmentävän paljon omaa, äidiltä perittyä Monarkiani.

Henriikka kirjoitti...

Hei ihana blogi sulla täällä, jään ehdottomasti seurailemaan. Hoksasin blogisi vasta nyt, kun ilmeisesti olet myös Jackpotin yhteistyössä mukana toisena suomalaisena ja viestissä näkyi, keille muille viesti oli mennyt.

Mukavia kevätpäiviä sinne!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...