keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Repsottava peikonlehti

Sille pitäisi saada uusi ruukku, tukeakin jollakin tavalla. Tämä on uuden olohuoneemme nurkka. Tai eihän tämä mikään uusi ole, 1920-luvulla rakennettu, viitisentoista vuotta sitten kunnostettu. Furninovan Revir -tuoli pääsi viimein pahvilaatikosta pihalle. Johan se ehtikin nököttää siellä vanhassa kodossa aikansa. Haaveilin siitä 1,5 vuotta, kyllä siinä on harkinta-aikaa kerrakseen. Ja on muuten jokaisen euronsa väärti. Luxon L-1 on tehnyt jalkavalaisimen virkaa jo kauan. Sen reunassa on jo valkoisia rantuja, ei erityisen kauniita. Ei sillä, että haittaisi. Ihmiskokeeni on toistaiseksi tuloksekas, joskin sitä on kestänyt vasta kolme päivää. Tänään mietin, tapetoisinko eteisen. Ehkä, mutta en vielä kuukausiin.

Ja tyyny, se on Tallinnan-tuliainen kässäkerholaisten kimppareissulta.

The first two pictures of our new home. Not that it's new: it's been built in 1920's. I like the fact I'm not in the mood for a renovation. Let it be. Thought about some wallpaper today but not now. Let's see in a couple of months. Let it be is good.

11 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin peipi :)

Jonna kirjoitti...

kiitos kaunis, darling!

Kimpassa kirjoitti...

Ihana nurkkaus. Onnea täältäkin uusien vanhojen seinien sisälle.

Saija kirjoitti...

Minun peikonlehti kanssa kasvaa vähän miten sattuu, mutta ajattelin että antaa olla, kun näyttää ihan hyvin voivan. Ihanalta näyttää teillä, onnea uuteen kotiin!

Jonna kirjoitti...

kiitos, kimpassa! kotoisa se on ainakin, ei niinkään sisustuslehtimateriaalia. ;-)

saija: kiitos onnesta, sitä tarvitaan aina. ja samaten sojottavia peikonlehtiä! ;-)

Tiinakaisa kirjoitti...

Kotoisaa ja lämmintä, se riittää.

Jonna kirjoitti...

ja paljon piilo- ja pesäpaikkoja sienalle. :-)

Mape kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin! =)

Ihana tuo tyyny <3

Nalle kirjoitti...

Tuo lattiahan näyttää aika hyvältä!
Onnea Kotiin.

Anonyymi kirjoitti...

Kodikas näky! Peikonlehti parka tosin näyttää ikävöivän takaisin sademetsiin - altakasteluruukku ja suihkuttelu tekisivät sille poikaa - mutta katseenkestävän altakasteluruukun etsiminen on kovaa työtä. Onkohan kukaan onnistunut?

Jessica Hubow kirjoitti...

Hi! Onnittelut blogiisi, olet tehnyt hienoa työtä! Muuten, sinun kannattaa tarkistaa pala http://www.bocadolobo.com/coolors/boulevard.html, miten se sekoittuu nykytaiteen klassista se on vaikuttava! Luulen tulet rakastamaan sitä;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...