torstai 5. heinäkuuta 2012

Folklore

Kas, viime kerrasta on kohta kaksi viikkoa. Olemme remontoineet tämän viikon Kerää, ensi viikolla on avajaisten vuoro. Päivästä ei ole vielä haisuakaan, mutta tähdännemme perjantaille taikka lauantaille. Päätöksemme ovat joskin sitä sorttia, että avajaisia voidaan viettää vaikka keskiviikkona. Jos vain opimme, miten maksupäätettä, kassakonetta ja muita käytetään. Ja pitäisi tässä vielä se verkkokauppakin viimeistellä. Puuhaa piisaa, ja 12-tuntiset remonttipäivät pistävät väsyttämään. Mutta on melko mahtavaa sanoa, että olemme tehneet kaiken itse.

Blogi- ja muista uutisista olen kuitenkin pihalla kuin lumiukko. Katsastin äsken Bloglovinista ensimmäiset kymmenen noin 700 lukemattomasta tekstistä. En ehtinyt pidemmälle, sillä Design Spongen juttu lontoolaisesta Folkloresta kolahti ja kovin! Mikä kauppa ja mitä tuotteita: käsin tehtyjä, kestäviä ja niin komean koruttomia. Juuri sellaisia, joita armastan. Valkoiseen maaliin kastettu tuoli on suosikkini, entäs teidän?

I've been working with our yarn shop like a maniac, but it has been worth it – totally! We are almost ready and will throw an opening party some time next week. Haven't have time to update my blog, nor read anyone else's. Except for today. Design Sponge wrote about Folklore, a London-based lifestyle shop I would love to pay a visit. That chair is a must.

4 kommenttia:

Rouva L. kirjoitti...

Tuo ruokapöytäkuva lähes salpaa hengen, kaikkinensa.

Nalle kirjoitti...

Oi, teillä on kohta jännät paikat!
Hienot nuo tapetit.

Jessica kirjoitti...

kauniita ajatuksia, todella inspiroiva! Luulen pidät myös tästä lampun http://delightfull.eu/table/billy_unique_desk_lamp.html

Jonna kirjoitti...

rouval.: i so agree.

nalle: no niin on. :-) jos vaikka saisimme avajaiset torstaiksi. huh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...