perjantai 6. heinäkuuta 2012

Keskeneräinen Kerä

Kaupalla näyttää tältä. Seinät ovat valmiit, lattiat listoja vaille. Tänään teimme hyllyjä, eilisiltana pykäsimme tiskin. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, saamme kaiken sisustuskuntoon huomenna. Ja jos saamme, kulutan armaan kanssakauppiaani kanssa illan Kerässä ja pistän lankoja hyllyyn. Ja katselen Muotitaloa ja neulon, ensi kertaa koko viikkoon. Että kiire on, mutta ihana sellainen.

Avajaistähtäin on torstaissa, viimeistään perjantaissa. Oma kauppa, aikamoista. Ja kuulkaahan, olette tervetulleita pitämään Kerään omia kässäkerhojanne! Käykää vain varaamassa sopiva ilta, me tarjoamme tilan ja kahvit ja teet. Eikä maksa mitään – mutta on parasta!

Our yarn store Kerä is nearly ready. Just some details, then decorating. If everything goes as we've planned, we'll open on Thursday! Exciting – this is something totally new for both of us: a shop! Our shop. Crazy...


7 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Onnea, onnea! Ihanaa, että joku toteuttaa unelmiaan!

Saana kirjoitti...

Voi jee! Hienolta näyttää! Täytyypä piipahtaa, kun sinne kaupunkiin joskus eksyn.

Milla kirjoitti...

Jes! Ajelin juuri eilen ohi ja vilkuilin. Hieno juttu, gildat!

Rillirousku kirjoitti...

Kerä kutsuu!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ihanalle puodillenne! :)
Käytteköhän messuilla esittäytymässä? Oulussa odoteltais jotain uutta, ihanaa ja superrrrkivaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ihanaan putiikkiin! Muotitalo oli ihan lempparini - kiitos innoituksesta, täytyypä saada se uudelleen käsiin syksyn neulomis- ja virkkausintoilua varten. :)

Jonna kirjoitti...

nonna: kiitos! ja tervetuloa keräilemään. :-)

saana: hienoa! tule ihmeessä, siellähän me odotellaan, kahvikuppien kanssa. ;-)

milla: nykäise sitten hihasta, kun tulet – että mä tiedän, että sää oot sää. ;-)

rillirousku: tervetuloa, rillis! sua odotellan kovasti.

anonyymi 1: kiitos kaunis. ollaan messuilemassakin – ainakin tampereella. oulukin on listalla, koska elina on sieltä kotoisin! :-)

anonyymi 2: kiitos, kiitos! muotitalo on ihan mahtava! täytynee vetää heti toinen kerta putkeen, kun on saanut tuon ekan kauden kahlattua. se on muuten parempi kuin muistinkaan! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...