maanantai 27. elokuuta 2012

Idea. Kopioitu toki.

Blogisuosikkini kiitävät Bloglovinin ensimmäisellä sivulla sellaista kyytiä, että en kerkiä mukaan, en ole kerinnyt aikoihin. Tänään oli taas 700 lukematonta postausta, jotka merkitsin samoin tein luetuksi. Lupasin ja vannoin, että perehdyn uusiin paremmin. My ass, sanon minä, mutta yritys on kova.

Jos tekee kahta työtä, kirjoittaa kirjaa, luo jotakin uutta ja vielä salaista ja kunnostautuu tapahtumatuotantorintamallakin, ei jää aikaa millekään muulle, liian vähän lapsellekin. Kahden kuukauden karmea putki kostatui: sain vatsakatarrin ja 80 euron arsenaaliin lääkkeitä. Ja käskyn nukkua. Aion noudattaa ja olla paremmassa kunnossa jo kahden viikon kuluttua.

Jätän yhden työn toviksi telakalle ja keskityn tärkeään: kotiin, rakkaisiin ja kukaties sisustamiseenkin. Jos vaikka siivoaisinkin. Ensimmäinen inspiroiva kuva löytyi Ikean Livet Hemma -blogista, johon Husligheter-blogin Maria Soxbo oli luetellut kuvastosuosikkikuvansa.

Komppaan Mariaa naulakkoasiassa, mutta vaihtaisin puisen Molgerin mustaan Bolmeniin. Ja sitten se kasa tauluja killumaan. Kätevänpuoleista.

A nice idea Ikea has in their new catalogue. I too want to hang some pictures like this – but instead of Molger hanger I'll choose the black Bolmen.

4 kommenttia:

Nonna kirjoitti...

Jossain välissä mietinkin, kun luin juttua Kerästä, että oletkohan nyt jättänyt "kaiken muun" ja keskityt puotiin. No, et näköjään. =)

Tsemppiä arkeesi! Älä polta kynttilää molemmista päistä, vai miten se varastettu lausahdus menikään...

ps. Olisipas kiva päästä kurkkaamaan Kerää vaikka virkkuukoukun kera joku päivä, mutta se Tampere tuntuu olevan toisella puolen Suomea!

RuusuLiisa kirjoitti...

Nyt perskutarallaan peipi kudin kouraan, Ässä kainaloon ja pysyt siellä soffan nurkassa<3
Jookos kookos?
Ja nyt tää äitee menee ja ummistaa silmänsä vaikka tekis mieli lukaista kaikki uudet postaukset läpi. Ei vaan jaksa.

Nalle kirjoitti...

Kotiarestia määrätään sulle.
Ulos saa poistua vain koiran ja lapsen kanssa. Ja sit päikkärit kisu kainalossa.

Jonna kirjoitti...

nonna: katsellaan, katsellaan, josko minusta joskys tulisi ihan "vain" lankakauppias. :-) jos pitäisi nyt veikata, niin tuskinpa. tuhat rautaa tulessa, mutta jospa tähtäisin edes sataan. :-) tervetuloa tampereelle koska vain, nonna!

ruusuliisa: näin tein. :-) ekana kävin vetämässä ässän kanssa vohvelit kahvilassa, ja johan maittoi uni.

nalle: :-) otan onkeeni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...