torstai 6. syyskuuta 2012

Petraa kuin...

Normann Copenhagen parantaa vuosi vuodelta, kuuluu henkilökohtainen mielipiteeni. Syysuutuuksienkin joukosta keksii ponnistelematta tavaran jos toisenkin, jolle löytyisi kotoa sija.

Block Tablea olen odottanut jo kuukausia, siitä saakka, kun sen ensimmäisen kerran näin. Tilasin sellaisen Design Boulevardin ihanalta Karitalta aika päiviä sitten, ja mikäli muistan, se on tulossa kuluvan kuun alkupuolella. Kässäilykärry, se siitä tulee. Lankakeriä alimmalle hyllylle, keskeneräisiä töitä keskimmäiselle ja ylimmälle lasi punaista viiniä. Syksyn pelastajat.

Ja koska vatsakatarriselta kiellettiin kahvinjuonti, voisin haudutella teenlehtiä Tea Eggissä. Mustassa tietenkin, vaikka päheintä olisi omistaa koko värikirjo. Tarjota sitten vierahillekin.

Mutta parasta kokoelman antia ovat Sticks Hooksit. Noita eteiseen ja makuuhuoneeseen metrinen rivi. Ties vaikka takit, paidat ja muut löytäisivät lattialta naulakkoon. Ihan omilta jäljiltäni siis.

I've been following Normann Copenhagen for a few years with proud. They keep getting better every year. These three things are my favorites from the latest collection. Have already ordered the Block Table, but since I have to do something to our clothes lying on the floor, there is a definite need of Sticks Hooks. Well done, you, in Denmark!

4 kommenttia:

Nti Smith kirjoitti...

Tuo Block Table on kyllä kaunis! Ja oikeastaan kaikki nuo esiinnostamasi jutut. Teesihdit hankkisin heti mutta useiden vuosien yrittämisenkään jälkeen en ole saanut uskoteltua itselleni että oikeasti pitäisi teestä... Mutta ehkä noin nättien varusteiden kera...

Tilda kirjoitti...

Sticks Hooksit ovat upeita! Itse olen tähän mennessä ihastellut lähinnä Normann Copenhagenin valaisimia, mutta löytyyhän sieltä muutakin kivaa.

Minna kirjoitti...

Teesihdit näyttävät hauskoiksi. Olisivatkohan toimivia kanssa? En ole sellaista vielä onnistunut löytämään, joka ei laskisi noin puolta sisällöstään uiskentelemaan juoman sekaan.

Elena kirjoitti...

Just tollaset Sticks Hooksit me tarvittais makuuhuoneeseen! Tietääkö kukaan, missä niitä myydään Helsingissä?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...