perjantai 12. joulukuuta 2008

Influence

Postinkantajamme kiikutti jo pari viikkoa sitten kotiimme Olsenin sisarusten Influence-opuksen. En ole ehtinyt avatakaan sitä, en sen puoleen Sex And The City -kirjaanikaan (lukuun ottamatta ensimmäisen kipaleen ensimmäisiä sivuja, joita silmäillessäni itkeskelin liikutuksesta – jeps, olen hullu).

Tänään pläräsin Influencea ehkä kymmenen sivun verran. Aloitin takakannelta, koska siten luen kaiken sanomalehdistä lähtien. Selailemieni sivujen joukosta löytyi oitis inspiroiva kuva. Koska skannerini on työmaalla, nappasin sivusta valokuvan. Laatuvalitteluni.Mutta näin sitä pitää meikata! Mattaa iholle, mustaa silmiin (PALJON!) ja nudea huulille. Voisin testata moisia huulia itsekin, tavallisesti tukeudun vain kiiltoon.

1 kommenttia:

suellen kirjoitti...

Nopeen nuden saa aikaan jos ei halua vielä ostaa nudea huulipunaa, niin jos meikkipussista löytyy esim. valokynä laita sitä sormelle ja töpöttele huulille, kukaan ei oo ainakaan vielä sanonu mitään julmaa jos oon laittanu huuleni näin ja lähteny yöhön... Ja kyllä kaikki kehtaa sanoo, jos on vähän epäonnistunut yrityksessään, esa ainakin, no ei vaan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...