sunnuntai 10. toukokuuta 2009

Ale, ale, ale, ale, ale...


Huomasin mielikuvituksetonta otsaketta kirjoittaessani, että ostan liki kaikki kuteeni halvennuksesta. Hyvä niin. Äskeinen äitienpäiväpuistottelu (jepulista, hiekkalaatikoita, keinuja ja liukumäkiä) hoitui Hard Beatin loppuunmyynnistä hankkimassani Jumperfabrikenin neuletakissa, siinä samassa, josta kirjoitin kuukausia sitten. Hitusen seilorihenkinen pukine on paitsi ryhdikäs myös leikittelevä. Kummallinen kombinaatio, joka toimii hyvin! Vai mitäs sanotte?Jaloissani (herranpieksut, nuo varpaankynnet kaipaavat väriä, ihosta nyt puhumattakaan!) koreilevat Elloksesta tilaamani Hush Puppiesin kiilakorot. Koetin niitä jo Lontoossa. Koko oli väärä, mutta kengät jäivät kummittelemaan mieleeni. Lykky, että löysin ne Elloksesta. Hush Puppiesit passaavat kaupunkiköpöttelyyn, pidemmänkin sorttiseen. Lesti sopii leveäänkin jalkaan, pohjakin on pehmyt kuin mikä! Kyllä näillä kelpaa opetella koroissa kalppimista. Siinä onkin muuten meikäläisellä sarkaa...(Kääk, pakko päästä jalkahoitoon! Olen käynyt sellaisessa vain kerran – kiitokset vain parin vuoden takaiselle polttariporukalleni.)

P.S. Yhdessä kuvassa näkyy taasen yksi tatuointini, joskin huonosti. Oikeassa nilkassani istuskelee merenneito. Siihen ei liity tarinan tarinaa, mutta monituisia muistoja kuitenkin. ;-)

2 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Voisitko joskus esitellä täällä kaikki tatuointisi? Se lintu käsivarressasi on tosi kaunis, joten muitakin olisi kiinnostavaa nähdä. :)

Spots kirjoitti...

riehu: raportti on luvassa. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...