torstai 1. lokakuuta 2009

Rauhoittava ruskea

Olen kirjoittanut pari kertaa jutun värien vaikutuksista. Törmäsin taustoja tutkaillessani väittämään, jonka mukaan ruskeassa kodissa kasvaneet – kukaties ruskeaan sonnustetut – lapset omaavat vähemmän älliä kuin vaikkapa keltaisen keskellä varttuneet. Sitä tietoa vasten voikin vain surkutella meitä 1970-luvun lapsosia. ;-)Ruskea kuuluu joka tapauksessa suosikkiväreihini. Ruskeat villatakit ja ruskeat nahkakengät kiehtovat meikäläistä. Samaa voisin sanoa Samdicen rannekorusta, jonka löysin Tjallamallasta. Miesten, mutta mitäpä sitten. 

3 kommenttia:

RuusuLiisa kirjoitti...

Tosiaankin voi meitä 70-luvun lapsia. Tosin ruskeaan yhdistynyt valokuvien perusteella myös se keltainen :D

Sinulle on haaste blogissani.

Sugar Kane kirjoitti...

Mahtavaa, syy hittauteen ja hölmöyteen on lapsuuden värimaailman, ei mun!

Mäkin huomaan navigoivani (varhais)lapsuudessa eletyn värimaailman suuntaan, etenkin kodinsisustukessa - ruskea, etenkin valkoisen ja keltaisen kanssa rauhoittaa, mut johtuuko se hyvistä muistoista ruskealla vakosamettisohvalla köllöttelystä, kun valo siilautui keltaisten Ananas-verhojen läpi, vai toimiiko värit jotenkin universaalimmin? Kas siinä pohdittavaa.

scaredy-cat kirjoitti...

Mitäs se tarkoittaa, kun äiti puki mut lilaan ja vaaleanpunaiseen collegeen?? :D (Varmaan siksi, että edellisen tyttären oli joutunut pukemaan ruskeaan ja oranssiin...)

Rannekorua hiplaisin, jos näkisin sen kaupassa - miesten puolelta löytyy parhaat tuollaiset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...