tiistai 1. helmikuuta 2011

Kylmää vai kuumaa?

Olen ajatellut kuukausikaupalla, että kevääni ja kesäni ovat sinisiä. Pönkittääkseni pohdiskelujani olen jemmannut kaappiin kaikenmoista sinistä: julisteita, pari tyynyliinaa by Marimekko ja Tikau, joululahjaksi saamani patalapun ja Kaunisteen keittuöpyyhkeen.  Kaivoin ne kotityöpäivän kunniaksi esille ja tulin katumapäälle – kääk: kylmänväreet kipittivät selkäpiitäni pitkin pelkästä katsomisesta. Ei siis sillä, että ostokseni olisivat rumia, päinvastoin, mutta nyt ne muistuttivat metrisistä lumikinoksista ja posket karhentavasta pakkasesta.

Mutta ehkäpä se on tarkoituskin: jos ja kun kesästä tulee kuuma (Spots the Sammakkonainen), koti saakin kylpeä sinisessä ja valkoisessa.

My spring is going to be blue. Or at least the summer. I've been collecting some stuff for a while now – there's also some prints ton hang on the walls, but I will show those later. When the summer comes. At this point it seems like it isn't coming to Finland. ;-)

5 kommenttia:

Outi kirjoitti...

Sinisestähän tulee mieleen kesätaivas poutapilvineen, tyyni järvenpinta ja kylmä jäätelö ;)

Kotoilija kirjoitti...

Ehkä tosiaan kaivoit sinisen pussin liian aikaisin. Helmikuun ensimmäisestä huolimatta kevät ei kuitenkaan vielä ole täällä. Pääsiäisenä??? Vaikka ihaniahan nuo ovat...

RuusuLiisa kirjoitti...

Komppaan Outia :) Helteisen päivän jälkeen laiturilla, varpaita uittaen..

Marika kirjoitti...

Kyllä ne sitten helteellä ja auringon häikäistessä näyttää hieman eriltä kuin nyt harmauden ja tihkusateen keskellä :) Ihania ovat!

Spots kirjoitti...

outi: mä odottelen pääseväni tuohon pisteeseen. :-) nyt sininen muistuttaa vain tästä talvesta, joka jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...

kotoilija: totta turiset. laitoin pussin takaisin kaappiin. uusi yritys pääsiäisenä, jos tässä ei mitään ihmeellisyyksiä tapahdu. :-)

ruusuliisa: oijoi, say no more...

marika: niinpä. siihen samaan mäkin uskon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...