tiistai 12. heinäkuuta 2011

Kurjista pääskysiin

Edellinen kirjoitukseni kurkityynystä oli sattumanvarainen aasinsilta tähän. Sain tänään käteeni kaksi pääskystä. Old school -sleeve x 2 -projektini jatkuu verkkaisan varmasti. Toisin kuin edellisellä tatuoinnillani, tähän ei liity sen kummempia sanomia. Perinteitä kunniottaen – ainakin näissä asioissa.

Kunnia siivekkäistäni kuuluu Legacyn Jussi S:lle, samalle taiturille, joka teki tammikuussa ruusuni. Suuren suuri kiitos, kumarrus ja niiaus!

My old school -project keeps on going slowly but steadily. (Or maybe not even that slowly...) Once again: huge thanks to Legacy Tattoo's Jussi S.

7 kommenttia:

Madelen kirjoitti...

Hieno!

Olen tässä itse miettinyt ensimmäisen tatuoinnin ottamista. Jalkapöydän reunaan tai käsivarren sisäpuolelle jotain tekstiä tai pientä kuvaa ajattelin. Jos on vinkkejä tai kokemuksia jakaa, niin otan niitä mielellään vastaan :)

AnnaS kirjoitti...

Hassua, kun juuri haaveilin tatuoinnista ja siten törmäsin postauseesi... :).

Anonyymi kirjoitti...

jee päättelinkö tuolta aiemmasta postauksesta oikein, ootteko te muuttamassa? :D

Suvi

Spots kirjoitti...

madelen: kiitos. pääskyset ovat perinteisimmistä perinteisimmät, mutta siitä viis – tai juuri sen takia. musta tuntuu, että old school on se mun juttuni. :-) mulla ei ole oikeastaan sen kummempia vinkkejä tatuointien suhteen: kipu on yksilöllistä, siksi ei voi sanoa, mihin kohdin sattuu, mihin ei. mä olen onnellisessa asemassa, sillä ihoni on jotakin erikoislaatua - siihen ei tunnu sattuvan mikään, paraneekin alta aikayksikön. ihan pientä kuvaa en kuitenkaan ottaisi, se suttaantuu vuosien varrella. mulla on nilkassa pieni merenneito, jonka päälle on kohta tehtävä jotakin muuta, koska siitä ei ota selvää erkkikään. ;-)

annas: :-) toivottavasti tatuointikuumeesi vain kasvoi!

suvi: jepulista, me muutetaan pian tampereelle, mutta siitä lisää tuonnempana. :-)

things. kirjoitti...

Hey, I'm Marleen. I really love your blog and now you have a new reader on bloglovin'. So I hope, you'll come and visit me on my blog, too. And maybe you like it.

greets Marleen

Jonna kirjoitti...

Hi, Marleen! Thanks for your kind words. I will definitely visit your blog as well. Cheers, Jonna.

Katja kirjoitti...

tykkään! toi ranteen fontti on tosi kiva!
mulla on hirveä tatuointikuume, on jo kolme paikkaa tiedossa mihin tulen ottamaan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...