maanantai 29. elokuuta 2011

Ajatukset Australiassa

Tampereen Akateemisesta ei saa australialaista Inside Out -lehteä. Eipä sitä aina Helsingistäkään löydy. Sääli.

En tiedä, jakavatko pohjoismaalaiset ja australialaiset jonkin geenin, mutta sisustusmakumme menevät yksiin. Empiirinen tutkimukseni tosin rajoittuu vain yhteen lähteeseen, joten päätelmäni ovat jotakin muuta kuin vakavanpuoleisia.

Eilisissä Inside Out -ikävissäni selasin lehtitalon homelife-sivustoa ja löysin jutun Sydneyssä asustavasta japanilaiskeraamikosta, Keiko Matsuista. Voisin muuttaa hänen pajaansa, ihan jo tämän kuvan innoittamana.

Kuva synnytti meikäläisessä myös idean: DIY-keittiössämme on pieniä pulmia, jotka odottelevat ratkaisua. Muun muassa sellainen, että uusi uuni ei sujahda seinään kiinni – kiitos viemäriputken. Uunin ja seinän välissä on siis vaatimaton kymmenen sentin rako. Voisin peittää sen tällaisella hyllyllä, jota lähtisin nikkaroimaan alta aikayksikön, jos kalenterini ei olisi punaisella tussilla kirjattuja deadlineja täynnä.

5 kommenttia:

sanna matilda kirjoitti...

Tampereen Anttilasta sitä ostin pitkän aikaa, mutta nytpä en ole löytänyt enää sieltäkään!

Lumo kirjoitti...

Inside Outia ei ole saanut enää aikoihin Suomesta, olisiko ollut liian pieni lukujakunta.

Viimeisimmän kotoa löytyvän numeron olen ostanut Sydneystä vuosi sitten ja muistelen, että lehteä ei enää silloin saanut Suomesta. Kiva lehti, jonka joka numeron ostin löytäessäni.

Anonyymi kirjoitti...

Inside Out olis niin hyvä lehti. Harmi ettei sitä saa enää täältäkään. Pystyisköhän sitä tilaamaan netistä?

Heidi

Jonna kirjoitti...

sanna matilda: hyvä, anttila! :-) täytyykin jättää heille palautetta, josko saisivat lehden uudelleen valikoimiinsa. toisaalta saman voisi tehdä myös akateemiselle. ja suomalaiselle.

lumo: mä olen ostanut vikan inside outini vajaa vuosi sitten. mutta toisaalta, nyt kun mietin, en ole ollenkaan varma, oliko se suomesta... se on kyllä hyvä lehti.

heidi: joo, pystyyhän sitä tilaamaan. tulee ihan ajallaan aina australiasta – ainakin tuttaville, jotka sitä tilaavat.

Tane kirjoitti...

Olen ostanut Tampereella Inside Out lehteä Amurin R-kioskilta, mutta en nyt vähään aikaan. Ei välttämättä saa sieltäkään sitten enää. Joskus tarjoutuivat tilaamaan lehden jota kyselin ja jota ei valikoimissa sillä hetkellä ollut. Ei tosin tuo kyseinen aussilehti vaan joku suomalainen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...