keskiviikko 31. elokuuta 2011

Robotti poikineen

Muistatteko, kun kirjoittelin kutakuinkin vuosi sitten lituskaisista linnunpöntöistä? Tapettimatkailin äsken Telluksen ympäri ja törmäsin taas samaan studioon – ja sen uusiin tapetteihin.

Yksi kolmen vanha, paraikaa vieressäni kuorsaava kikkarapää, saattaisi tykätä Studio Ditten sadoista seinältä tuijottavista roboteista. Mutta jatkan vielä virtuaalivaellustani, jos vaikka löytyisi jotakin kellertävää. Taidan ikävöidä kukkoja.

Ystäväni totesi, että ajattelin alitajuisesti kaiken aikaa tapetteja, ja oli niin oikeassa. Jokin niissä kiehtoo, vaikka valkoisten seinien ystävä olenkin.

Studio Ditte has a wallpaper collection I tryly, madly and deeply like. Shall I order or not. A question that pops in my mind often. Can't help it, there's something with the wallpapers I can't resist – even though every wall in our apartment is simply white. But maybe a tiny bit of paper on one wall...? Maybe.

11 kommenttia:

Maire kirjoitti...

No onpas hauska!

Tiinakaisa kirjoitti...

ihana!

Laura kirjoitti...

Kuolasin samaa tapettia jonkin aikaa sitten ja mietin sitä pojan huoneeseen. Mutta kun on luonteeltaan nopeasti kyllästyvä, ei koskaan ehdi tehdä päätöstä ja tapetoida seinää :) Valkosilla siis mennään.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

katselin nuo linkkaamasi postaukset läpi. Ymmärsinkö oikein, että olet viime vuoden vappuna tapetoinut kukot seinään, ja saman vuoden syyskuussa revit ne jo pois ja haaveilit siitä linnunpönttötapetista?

Kysyn lähinnä hämmästyneenä, en mitenkään pahalla. Itse en kuuna kullanvalkeana jaksaisi nähdä sitä vaivaa, että tuolla tahdilla huoneita muuttelisin, vaikka tapetointi ja maalaaminen ihan hauskoja puuhia ovatkin.

Anna

Jonna kirjoitti...

maire: samaa mieltä! :-)

tiinakaisa: on se. mutta on teidän harlekiinikin. :-)

laura: heh, sama vika täällä.

anna: kyllä mä voin tapetoida yhden seinän vaikka kerran kuussa, jos silta tuntuu. se sujuu nopsasti ja piistää kummasti. ja sitä paitsi tapetin voi kiinnittää myös kaksipuolisella teipillä, kunhan sen tekee huolella. kaikkia keinoja on kokeiltu ja kokeillaan jatkossakin. mä haaveilen koko ajan uusista tapeteista. aina. se on sairaus, se. :-)

Nalle kirjoitti...

Ihania löytöjä olet tehnyt! Onko se bamburahi hyvä? Linnunpönttötapetti on söpö!

A-J kirjoitti...

Tykkään!

Janne kirjoitti...

Awesome! I want it too. But I've already bought wallpaper for my sons room....That's nice too; Nova Mist from ISAK :D Can't wait to put it up.

But maybe I could have robots in my room?? :D

Anonyymi kirjoitti...

Ai saakeli, tuota kaksipuoleista teippiä en ole koskaan tullut ajatelleeksi tapetoinnissa... Tosiaan nopeuttais (?) laittamista, tai ainakin poisottamista.

Anna

heinis kirjoitti...

Ihana :)) <3

Jonna kirjoitti...

nalle: kyllä, bamburahi on hyvä! se on kevyt mutta tukeva ja passaa monenmoiseen: rahiksi, jakkaraksi, sohvapöydäksi... :-) en voi kuin suositella.

a-j: so do i! :-)

janne: i love isak's wallpapers as well! they are always an option when i'n thinking about covering some walls. :-) but robots in your room – absolutely! nice to have you here again. btw, i'm coming to norway in october! my first time ever there! looking forward to it, nearly everyone who has been there says it's the most beautiful country in the world.

anna: jepulis, sitä teippiä on ihan hyvä käyttää, mutta siinä kannattaa satsata ehdottomasti laatuun. mä voisin joskus tehdä sellaisen teippitapetointipostauksen. :-) ehkä sitten, kun keksin, mitä tuuppaan tuohon sienan seinälle.

heinis: niin on! mä tykkään tuosta raikkaudesta. lapsikin on samaa mieltä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...