keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Runo. Tänään. Kuudelta.

Nähdäänkö tänään Runossa, neulojaystäväiseni? Kuudelta kahvikuppien ja korvapuustien äärellä, paikassa, jossa voi hetkeksi unohtaa kaiken muun – paitsi hauskuuden.

Neuloin viime viikolla paitaa. Se on kokoamista vaille valmis. En vielä tiedä, mitä otan tänään mukaani. Ehkä toisen keskeneräisen paidan. Tai sitten alan neuloa peittoa. Sinapinkeltaista. Toast on tehnyt sen virkaten. Mahdollisuus sekin.

We are going to knit today as well. Or crochet. All the same since it's going to be fun. Have no idea what to do. Maybe a blanket, something like in Toast's catalogue.


5 kommenttia:

Tiinakaisa kirjoitti...

Ihana tuo kuvan peitto ja varsinkin sen väri, ah! Mä tulossa illalla.

Viivi kirjoitti...

Voih. Miks Runo ei oo Hesassa! Mulla olis keskeneräinen tuubikaulurikin.
Pari vkoa sitten Valtterin kirppiksellä oli myynnissä juuri tuota kelt.väristä villakangasta ihan uutta ja meinasin ostaa sen sulle kunnes tajusin että enhän tunne sua kuin vain blogisi kautta:)))
Näin voi todellisuus hämärtyä...

Jonna kirjoitti...

tiinakaisa: jee! illalla nähdään! :-)

viivi: tuu joskus tampereelle! tai sitten neulotaan joskus hgissä, mä ravaan siellä tämän tuosta. mä olen ihan liikuttunut tuosta sun ajatuksestasi kirpparilla. kiitos. :-) mutta niinhän siinä monesti käy: blogituttavista tulee kavereita, vaikka ei olisi koskaan tavannutkaan.

Johanna Tuomisaari kirjoitti...

Mä jo ilmoittauduin sähköpostilla mukaan, mutta en sitten päässyt tälläkään viikolla, koska päivä on mennyt vähän vähemmän mukavasti migreenin kourissa. Kohtaus oli jo mennyt ohi kuuteen mennessä, mutta en jaksanut enää tulla paikalle. Harmittaa niin, olisin niin mielelläni tullut. Jos sitten ensi kerralla vihdoinkin pääsisin tulemaan paikalle.

Liivia kirjoitti...

Liittyisin seuraan mielelläni, muttei onnistu. Ehkä seuraavalla kerralla.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...