lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lempivaatteita Eco Bohemiasta

Jos joku kysyisi ystäviltäni, mikä on minun suosikkivaatteeni, he vastaisivat suuren suurella todennäköisyydellä mustat housut. Jatkaisivat kaiketi kuvailuaan mustalla paidalla ja harmaalla villatakilla ja osuisivat oikeaan. Melkein.

Mutta kaikista eniten minä rakastan mustia mekkoja, mieluusti lyhyitä, toisin sanoen kaltaiselleni persjalkaiselle passeleita. Hain viime viikolla kankaan yhteen ja kuljetan sen kohta Tiinan tykö. Siitä tulee ihana.

Ihanista ihanin olisi kuitenkin Minnan Sandra Dress, johon iskin silmäni Eco Bohemiassa ja josta olen nähnyt kaksi viikkoa unta. Ja jota käyn silittelemässä päivisin sormellani – virtuaalisesti. Säälittävää, mutta samalla merkki siitä, että olen löytänyt mekkoni. Pukisin sen ystävien ja rakkaiden kesäisiin häihin ja käyttäisin tulevassa työpaikassani, joka alkaa K:lla ja päättyy Ä:hän ja joka on jotakin maailman rohkeinta, minulle. Mutta enpä onneksi ole yksin, että terveisiä vain sinne Hämeenpuistoon.

Jos kuitenkin vielä Sandraan ja Eco Bohemia -verkkokauppaan. Sandra maksaa maltaita mutta palvelee varmasti vuosikymmenen kaksi. Kelpaa joskus kenties Sienallekin. Koetan nykyisin hankkia vain sellaisia vaatteita, jotka kestävät aikaa ja katsetta. Kyllä siitä ilosta, ekologisuudesta ja eettisyydestä maksaakin.

Ja hymystä, jonka Olan & Olekin Mama & Papa -paita toi koko perheen huulille.

I try to buy clothes for life. Garments that last ages and don't represent any particular season etc. Bits and pieces that just are perfect for any occasion. I've been dreaming of Minna's Sandra Dress for the past week or two. I think it's the most beautiful dress I've seen in a while. Would wear it at my friends' wedding  and at work. And after a decade or two I would love to give it to my daughter. In the meantime she can wear this t-shirt by Ola & Olek. Thank god there are shops like Eco Bohemia: tiny ones with a carefully chosen selection of clothes, shoes, etc.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pitikö maksaa maiharit ecobohemian mainostamisella? ;) Vähän läpinäkyvää!

Apropoo

Anonyymi kirjoitti...

heippa, huomasin juuri että kyseinen mekko on gaudete-verkokaupassa tuntuvassa alennuksessa, jos olet s- tai L-kokoinen, nappaa omasi :)

http://www.gaudete.com/verkkokauppa/sandra-dress-p-309.html

- Leena

Jonna kirjoitti...

leena: no se ässähän sopisi kuin nakutettu! kiitos vinkistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...