maanantai 16. heinäkuuta 2012

Koivutex

Keittiömme kaipaa muovimattoa. Yksi vähintäänkin varteenotettava sellainen on Koivutexin musta-valkoinen Helmiä-matto, johon törmäsin juuri, kun kahlasin kotimaisten mattotalojen sivuja toisen työni tiimoilta. Meikäläisen aika ei ehdi käydä pitkäksi, ei... Pykään tässä samalla myös kolmea neulomusta ja suunnittelen kahta seuraavaa. Kuvaamme kirjaani viikonvaihteessa, ja jotakin pitäisi saada valmiiksikin. Yksi tekele on ylös-alasraglan, kertakaikkisen kaunis tweedvillapaita, jota tehdessäni olen tullut siihen tulokseen, että en tee enää ikinä paitaa tavallisella tekniikalla. (Teen kuitenkin, mutta tämän päivän sana on raglan.)

Mutta siihen muovimattoon. Raikas musta-valkea passaa perinteiseen korkkimattoon ja on kaiketikin päivittäin rullalla, kun tuo nelikoipinen kaksikkomme vetelee munaravia pitkin kotia. Onko teistä kukaan koettanut virkata muovimattoa itse? Semmoistakin kutkuttelisi kokeilla.

Ja vielä virkkauksestakin puheen ollen: Kerän ensimmäinen kurssi järjestetään tulevana torstaina. Tervetuloa messiin, vapaita paikkoja on vielä muutama.

I was looking for some Finnish rugs for Maalaisunelma magazine, my job number two, and stumbled in to this plastic one by Koivutex. I've been searching for a simple, black & white (bien sûr) rug for a while, so this is a good coincidence. Have been wondering though, shall I crochet a rug by myself. Of plastic bags. The only question is who's going to cut those in to pieces... 

7 kommenttia:

vilppumaan erika kirjoitti...

Mä ARVASIN, että se raglan vie sut mennessään :) Se on nerokkuutta! (ja nyt taas todistan, etten ole robotti, se jaksaa mua aina huvittaa :D)

selma kirjoitti...

Meidän käsityökerho olgat tekee joskus matkan teidän mielettömään Kerään! Vau!!!!!!!!Ihana!

A-J kirjoitti...

Upee matto ja vielä muovia. Mun pikku koiralla on välillä rakkautta liikaakin ilmassa mattojemme kanssa, mutta tämän kanssa siitä ei varmaankaan tulisi ongelma. Kiitti vinkistä!

Jonna kirjoitti...

erika: you know me... :-)

selma: olgat, tervetuloa! tulkaa pian. :-)

a-j: meillä on sama juttu koiran ja mattojen kanssa. nytkin on vino pino pesulassa käyneitä mattoja sohvan alla...

Anonyymi kirjoitti...

Voikohan nämä muovimatot pestä tavallisessa pesukoneessa? En löytänyt valmistajan sivuilta hoito-ohjetta. Olen haaveillut Pappelinan muovimatosta keittiöön jo pitkään, mutta ovat aika hintavia.

Jonna kirjoitti...

anonyymi: luulisin, että voi. tuo on kyllä kiva, ei voi muuta sanoa.

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on koivutexin muovimatot keittiössä ja parvekkeella. Vielä en oo niitä pessyt, mutta hoito-ohjeen mukaan ne voi pestä 30 asteessa, vaikka pesukoneessa jos oman koneen kilomäärä kestää. Mustavalkone on kyllä munkin juttu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...