maanantai 23. heinäkuuta 2012

Sydämen paikka

Kerta viikkoon, kuuluu kirjoitustahtini. Ihan kuin olisin keksinyt jälleen kerran itselleni yhden kaksi (kertaa miljoona) työtä liiaksi. Pinna on katkeamisvalmiudessa alta aikayksikön, mistä syystä tilasin juuri robotti-imurin ja lähetin sähköpostia siivoajalle. Jos vaikka joku muu. Aion käyttää säästetyn ajan värittelyyn ja muovailuvahailuun ja petsoppeiluun.

Ja sitten neulahuovutan sydämiä kyynärpäiden paikalle. Honestly WTF se vain osaa DIYt. Parhaiten.

P.S. Ei ketään puulattianhiojaa ja lipeäkäsittelijää tai maalaria Tampereen tienoilla?

Note to self: Don't do three jobs at the same time. If I had any spare time, I would do these patches to my grey pullover. Love Honestly WTF, the best DIY ever. But with that name it's no wonder.

4 kommenttia:

Saariston kasvatti kirjoitti...

AIVAN MAHTAVA IDEA!! Pitää koittaa omaan harmaaseeni kanssa. Se on käsittämätöntä, miten nämä arkiset työt ei koskaan lopu.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva idea tosiaankin.

MOOD kirjoitti...

Ihana idea! Olen tykästynyt vaatteisiin, joissa on nuo kyynärpääpaikat, tässähän voisi kesäpäivän kunniaksi tuunailla muutaman vanhan villatakin uuteen uskoon. Kiitos vinkistä!

Jonna kirjoitti...

saariston kasvatti: eikö olekin? mä en ole vielä ehtinyt huovuttaa omia sydämiäni, mutta sunnuntaina on vakaa aie. jos vaikka pääsisin arkisista askareistani hetkeksi eroon. :-)

liikkeella: totta!

mood: eipä kestä kiittää. hyvät ideat pitää panna jakoon. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...