lauantai 28. heinäkuuta 2012

Solva Woollen Mill

Kello on 5.29. Kylmänkeltainen aamuaurinko värittää kotopihamme puita, niiden kohta kellastuvia lehtiä. Ottaisin kuvan, jos en olisi jättänyt kameraani kaupalle. Puhelinkin on pimeänä, enkä löydä laturia mistään. Pakko valvoa, koska armas iPhoneni on myös armas herätyskelloni.

Hiljainen, valoisa aamu on hetkistä paras. Koirakin on kuorsaamatta, mikä menee kepeästi maailman seitsemän ihmeen sekaan. Lapsi sanoo jotakin silloin tällöin unissaan, ja kissa kehrää. 

Ja minä seikkailen maailman monissa kaupoissa, etsimässä ideoita ja värejä. Taidan testata kohta, onko Visani vedossa, sillä Lollipop Shoppesta löytyi kääntömatto – ja millainen. En kyllä laittaisi tuota lattialle vaan sängyn päälle. Solva Woollen Millissä on muitakin ihania. Perinteisissä, pikkaisen köpöiset verkkosivut omaavissa yrityksissä on viehtätyksistä paras. Ja ihmisissä, jotka jaksavat olla ystävällisiä. Kaukana itsestäänselvyydestä, muuten.

Fell in love with Solva Woollen Mill's rugs I found via Lollipop Shoppe. Wouldn't use this one on the floor – it would look great on our bed. Something different, not a one you've seen everywhere. Think I'm getting tired of all the same looking homes...

2 kommenttia:

Birgit kirjoitti...

Kiiyos linkkivinkistä!

Jonna kirjoitti...

eipä kestä. :-) toivottavasti nähdään kurssilla torstaina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...