perjantai 7. syyskuuta 2012

Gloria Blog Awards

Olen minäkin onnellinen ja otettu. Siitä, että Gloria-lehtiperhe nimesi Musta tuntuun lukijoiden suosikkisisustusblogien komeaan katraaseen. Ja siitä vielä viljalti enemmän, jos joku teistä minua äänestää täällä.

Uneksin taas valkoisesta kodista. Kivistä en taida saada, mutta puisen kyllä. Joko tämän nykyisen tai jossakin vaiheessa yhden toisen ja tunnelmallisen. Helsingin-kotia on silti ikävä. Käyn katselemassa sitä silloin tällöin Kotivinkin sivuilla. Tuntuu kuin tuosta vajaan kahden vuoden takaisesta olisi ikuisuus.

I'm honored to be one of the nominees for Gloria Blog Awards. And I'm even more honored and thankful for your votes. Go and check the competition here. I'm in a tough group.

And once again I miss our old apartment in Helsinki. All the white walls, high ceilings and the tranquility.

7 kommenttia:

Saara kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lottie Storey kirjoitti...

Congratulations! Just discovered your beautiful blog - hello :)

Leina kirjoitti...

Kuinkakohan monta kertaa olen käynyt kurkkimas onko tullu uusia postauksia? Piti nyt jättää viestikin. ;) Muistan kun kodistanne oli juttu kotivinkissä. Rento, rauhallinen tunnelma.

selma kirjoitti...

Toi koti oli niiiiin mun mieleen! Yks mun suosikkeja ehdottomasti!

Aikku ja Olli kirjoitti...

Äänestetty on!

Jonna kirjoitti...

@lottie: thanks and hello! :-)

@leina: huh, täällä on pitänyt kiirettä. kunpa taas ehtisin bloggaamaan edes kerran viikossa. se tavoitteeksi. :-) ja kiitos, tykkäsin kyllä kovasti itsekin tuosta helsingin-kodistamme.

@selma: kiitos kaunis.

@aikku ja olli: kiitos. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Aaah.. tää juttu on mulla leikattu talteen! Ihana koti, niin kauniit kuvat.. Nyt jään kyllä seuraamaan blogiasi vakkaristi!
Emilia74

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...